Breaking news

Irina Begu și Monica Niculescu, eliminate atât la simplu cât și la dublu la Shenzhen

Irina Begu și Monica Niculescu au fost eliminate marți, și în turneul de dublu feminin de la Shenzhen, după ce luni, au fost eliminate tot în primul tur al competiției de simplu.

irina begu - monica niculescuLuni, Irina Begu, cap de serie numărul 6, a fost eliminată, în primul tur la simplu feminin de Katerina Siniakova, în trei seturi, scor 7-6(7-5), 4-6, 1-6.

La fel a pățit luni și Monica Niculescu, cap de serie numărul 7 și semifinalistă în 2013, a fost Românca a fost eliminată luni, încă din primul tur de către slovena Polona Hercog, pe care o eliminase în 2013 la turneul de la București.

Azi, Begu și Niculescu au evoluat în primul tur la dublu. Din păcate, au fost eliminate și din competiția de dublu feminin de la Shenzhen Open.

Monica Niculescu a făcut pereche cu Zarina Diyas, cele două au fost învinse în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 5-10, de perechea formată din ucrainiencele Lyudmyla Kichenok și Nadiia Kichenok.

În timp ce Irina Begu a făcut pereche cu Lara Aarruabarrena. Cele două, favorite numărul doi ale turneului de dublu de la Shenzhen, au fost învinse în două seturi, scor 5-7, 1-6.

Astfel că la turneul de la Shenzhen a rămas o singură româncă. Simona Halep, principala favorită a turneului de tenis, care  luni, a învins-o pe nemțoaica Annika Beck.

>