Breaking news

Irina Begu și Niculescu, calificate în turul doi la dublu la Australian Open

Irina Camelia Begu și Monica Niculescu, s-au calificat miercuri în turul doi al probei de dublu de la Australian Open, turneu de Mare Șalm dotat cu premii totale în valoare de 24 de milioane de euro.

irina si monicaDacă în proba de simplu au părăsit competiția, Niculescu încă din primul tur, iar Irina Begu în turul doi, româncele continuă la Australian Open în competiția de dublu feminin.

Perechea română formată din Irina Camelia Begu și Monica Niculescu au învins în primul tur al competiției de dublu, perechea  formată din cehoaica Eva Birnerova și elvețianca Romina Oprandi.

Begu și Niculescu, favoritele numărul 13 ale turneului de dublu au reușit să se impună în fața perechii ceho-elvețiene în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Dacă în primul set s-au impus lejer cu scorul de 6-2, în setul doi, au reușit să revină de la 1-4 la game-uri și să câștige cu 6-4.

În turul doi, Irina Camelia Begu și Monica Niculescu vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de Alexandra Panova (RUS)/Galina Voskoboeva (KAZ) cu Mona Barthel (GER)/Alize Cornet (FRA).

Pentru calificarea în turul doi, Begu și Niculescu și-au asigurat un cec în valoare de 19.500 de dolari australieni și 90 puncte WTA.

>