Breaking news

Irina Begu şi Andreea Mitu, victorie superbă în finala de dublu de la BRD Bucharest Open 2018

Trofeul de dublu de la BRD Bucharest Open 2018 rămâne în România. Irina Begu şi Andreea Mitu au câştigat duminică, turneul de dublu de la BRD Bucharest Open 2018. Româncele s-au impus în finală în faţa perechii formate din Maryna Zanevska şi Danka Kovinic.

Irina Begu şi Andreea Mitu s-au impus în finală, în două seturi, scor 6-3, 6-4, după doar o oră şi 28 de minute de joc cu Maryna Zanevska şi Danka Kovinic.

Româncele vor primi câte 280 de puncte WTA şi vor împărţi cecul de 12,300 de dolari.


Begu îşi apără astfel trofeul cucerit în 2017 la dublu alături de Raluca Olaru. În timp ce Andreea Mitu îşi ia revanşa după finala pierdută la dublu în 2015 alături de Patricia Ţig.

Canicula din Capitală a fost suportată mai ușor de spectatorii prezenți la partidele din faza finală a BRD Bucharest Open după ce au primit cadou pălării și evantaie de la compania Dr. Oetker.

Astfel, fanii prezenţi în tribune s-au putut bucura mai mult de spectacolul din teren cu ajutorul evantaielor Dr. Oetker – Musli Vitalis şi pălăriilor Dr. Oetker – pizza Guseppe. În finala probei de simplu vor juca Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, contra croatei Petra Martici, locul 60 WTA şi favorită 4, care a trecut de Mihaela Buzărnescu

În cursul acestei săptămâni, fanii aflaţi în tribună la Arenele BNR au primit pancarde cu numele jucătoarelor la BRD Bucharest Open din partea Dr. Oetker.

Iar la hotel Sheraton din Bucureşti, a fost organizată Players Party din cadrul BRD Bucharest Open.

Cu participarea Mihaelei Buzărnescu (locul 25 WTA), alături de două reprezentante de seamă a noului val din tenis, Elena-Gabriela Ruse și Miriam Bulgaru, „Kids Day” Dr. Oetker a acaparat atenția copiilor și tuturor celorlalți iubitori de tenis de la BRD Bucharest Open.

Astfel, pe terenul central de la Arenele BNR, cei mici au avut ocazia să schimbe mingi la începutul turneului cu cele trei jucătoare, dar s-au putut bucura și de prezența mascotei Văcuța Paula, care i-a intâmpinat, ca de obicei, cu multe bunătăți.

De asemenea, norocoșii iubitori ai sportului alb au fost prezenți la standul Pizza Guseppe, unde în baza voucherelor de degustare s-au putut delecta cu produsele Dr. Oetker. Pe toată durata turneului, jucătoarele de top din circuitul WTA se vor energiza începând de la micul dejun cu Musli Vitalis.