Breaking news

Irina Begu și Alexandra Cadanțu, în sferturi la dublu la BRD Bucharest Open

Irina Begu și Alexandra Cadanțu s-au calificat marți, în  sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la BRD Bucharest Open 2014.

irina begu si alexandra cadantu - brd bucharest open 2014Eliminată în proba de simplu feminin de către Petra Cetkovska, românca Alexandra Cadanțu a reușit o victorie în competiția de dublu feminin unde face pereche cu Elena Bogdan.

Cadanțu și Bogdan s-au impus în două seturi, scor 6-2, 7-6(7-5), în fața perechii formate din Lyudmyla Kichenok și Nadiya Kichenok.

Tot la dublu a evoluat și Irina Camelia Begu, alături de coechipiera sa, argentinianca Maria Irigoyen. Cele două s-au impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, în fața perechii formate din Lyudmyla Kichenok și Nadiia Kichenok.

Accederea în sferturile de finală, le asigură româncelor, per echipă, câte un cec în valoare de 1.820 de dolari și 60 puncte WTA.

Victoriile celor trei românce în turneul de dublu, vin la contra partidă cu eșecurile din turneul de simplu, unde Alexandra Cadanțu, Raluca Olaru și Andreea Mitu, au fost eliminate.