Breaking news

Irina Begu s-a calificat în turul trei la simplu la Wimbledon

Irina Begu a învins-o marți, în turul doi la Wimbledon pe Lesia Tsurenko. Românca s-a impus în trei seturi, scor 7-5, 6-7(4-7), 7-5 și s-a calificat în turul trei al probei de simplu feminin.

irina begu - wimbledon 2014Irina Begu s-a calificat miercuri, cu mari emoții, în turul trei la Wimbledon. Ucraineanca Lesia Tsurenko a chinuit-o serios pe româncă preț de aproximativ trei ore.

Irina Begu și-a adjudecat primul set cu scorul de 7-5.

În setul doi, Irina Begu și-a pierdut serviciul la 3-2, a fost condusă cu 4-2, scor la care a reușit să facă re-break și să revină la conducerea setului cu 5-4. Scor la care românca a ratat o minge de meci. Begu și-a pierdut serviciul, ucraineanca a egalat la 5-5, scor la care românca a ratat două mingi de re-break. S-a ajuns în cele din urmă la tie-break unde Begu a pierdut cu 4-7.

În setul trei, Irina Begu a reușit să se impună cu 7-5, și să se califice meritat în turul trei unde va juca cu Maria Sharapova.

Irina Begu este prima româncă calificată în turul trei la Wimbledon în acest an, după ce Alexandra Dugheru, Simona Halep și Andreea Mitu au fost eliminate încă din primul tur.

Monica Niculescu a reușit să se califice marți în turul doi la simplu feminin, unde joi va juca cu Jana Cepelova, cea care a învins-o pe Simona Halep.