Breaking news

Irina Begu, Raluca Olaru şi Monica Niculescu, calificate în sferturi la dublu la Cincinnati

Trei românce s-au calificat miercuri seară, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de tenis de la Cincinnati. Raluca Olaru alături de Irina Begu, iar Monica Niculescu alături de Su-Wei Hsieh.

monica niculescu hobartRaluca Olaru şi Irina Begu s-au impus miercuri, în optimi de finală, în trei seturi, în faţa perechii formate din Shuko Aoyama şi Darija Jurak.

Româncele s-au impus în tie-break în primul set cu scorul de 7-6(7-2), după care au cedat setul doi cu 1-6. Iar în setul decisiv, româncele s-au impus cu 10-6.

În sferturi de finală, româncele vor juca cu învingătoarele din partida disputată de Sania Mirza/Shuai Peng şi Julia Goerges/Olga Savchuk.

Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh s-au impus tot în trei seturi, în optimi contra perechii formate din Kristina Mladenovic şi Anastasia Pavlyuchenkova.

În sferturi, Niculescu şi Hsieh vor juca contra perechii învingătoare din partida disputată de Ekaterina Makarova/ Elena Vesnina şi Gabriela Dabrowski/Jelena Ostapenko.

Calificarea în sferturi de finală le asigură româncelor câte un cec în valoare de 9415 dolari şi câte 190 puncte WTA de fiecare.

>