Breaking news

Irina Begu, în optimi la Seoul. Mitu și Dulgheru, eliminate încă din primul tur

loading...

Irina Begu s-a calificat marți, în optimile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis de la Seoul. Din păcate, Andreea Mitu și Alexandra Dulgheru au fost eliminate încă din primul tur la simplu.

irina beguIrina Begu, locul 28 mondial și principală favorită a turneului de tenis de la Seoul, s-a impus marți, în primul tur în fața jucătoarei Kateryna Kozlova.

Begu și-a adjudecat partida în două seturi, scor 6-2, 6-4, iar în optimi va juca cu Polona Hercog. Calificarea în optimi la Seoul îi asigură româncei un cec în valoare de 4770 de dolari  și 30 de puncte WTA.

Luni, Irina Begu și Raluca Olaru s-au calificat în sferturi de finală la dublu feminin la Seoul, după ce în prima rundă au învins perechea formată din Sung-Hee Han și Seung-Yeon Hong, scor 6-3, 6-4.

Din păcate, Andreea Mitu și Alexandra Dulgheru au fost eliminate încă din primul tur la Seoul.

Mitu a pierdut partida în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-7(2-7) în fața lui Alison van Uytvanck. Iar Dulgheru a fost învinsă în două seturi, scor 3-6, 2-6, de Aliaksandra Sasnovich.

Pentru accederea în primul tur la Seoul, Mitu și Dulgheru vor primi câte un cec în valoare de 2774 dolari și doar un punct WTA.

loading...