Breaking news

Irina Begu, eliminată în primul tur la New Haven

Irina Begu a fost învinsă luni seară, în primul tur la New Haven de franțuzoaica Caroline Garcia, pe care o învinsese duminică în turul trei al calificărilor.

irina camelia beguIrina Begu nu a reușit să o învingă a doua oară consecutiv pe Caroline Garcia, care deși fusese eliminată de româncă, a acces pe tabloul principal din postura de luky luser.

Coincidența a făcut ca românca să joace în primul tur tot cu franțuzoaica care de astă dată și-a luat revanșa. Ambele seturi s-au încheiat cu același scor, în tie-break, după fix două ore de joc.

Irina Begu a pierdut primul set în tie-break, cu scorul de 6-7(4-7), după ce a ratat trei mingi de re-brake. Irina Begu și-a pierdut primul serviciu în setul inaugural și astfel s-a văzut condusă cu 3-0 de franțuzoaica Caroline Garcia. La scorul de 4-2, românca a ratat două mingi de re-brake, iar franțuzoaica a făcut 5-2.

Begu a izbutit să facă brake la de 5-3, după care a egalat scorul la 5-5. La acest scor, românca a ratat două mingi de 6-5 pe serviciul franțuzoaicei. Și după ce i-a anulat franțuzoaicei două mingi de set și a ratat alte două mingi de game, Irina Begu a reușit să trimită setul în tie-break cu a treia minge de serviciu. Begu a cedat setul în tie break cu scorul de 3-7, după o oră de joc cu franțuzoaica.

După un început ezitant de set doi, în care era să-și piardă serviciul, Irina Begu a ratat o minge de set pe serviciul adversarei, la scorul de 5-4. Mai apoi românca și-a pierdut serviciul iar Garcia a servit pentru meci. Însă Begu a făcut re-brake și s-a ajuns din nou în tie-break. Unde a pierdut tot cu 4-7 la fel ca în primul set.

După două ore de joc, Irina Begu părăsește competiția și va primi doar un punct WTA și un cec în valoare de 5,385 de dolari.

În competiția de simplu feminin rămâne doar Simona Halep, principala favorită a turneului de tenis de la New Haven, fiind deja calificată în turul doi.

În timp ce în primul tur la dublu feminin, Monica Niculescu face pereche cu franțuzoaica Caroline Garcia.

>