Breaking news

Irina Begu, calificată şi la dublu feminin la BRD Bucharest Open, unde face pereche cu Raluca Olaru

Irina Begu a bifat dubla, sâmbătă la Arenele BNR. La două ore după ce s-a calificat în finala de simplu de la BRD Bucharest Open 2017, Irina Begu, alături de Raluca Olaru, s-au calificat în finala de dublu. 

irina begu - raluca olaruPentru prima dată în carieră, Irina Begu se califică în două finale WTA ale aceluiaşi turneu, această performanţă o reuşeşte acasă, în faţa propriilor suporteri.

Irina Begu şi Raluca Olaru au defilat în primul set, câştigându-l cu 6-0. În setul doi au condus cu 2-0 scor la care au ratat două mingi de 3-0. Adversarele au început să joace mai bine şi au reuşit egalarea la 2-2, după ce Begu şi-a pierdut serviciul. În cele din urmă, româncele s-au impus în cu 6-4 în setul doi în faţa perechii formate din Katarzyna Piter şi Maryna Zanevska

În finala de duminică, româncele vor juca cu Elise Mertens şi Demi Schuurs.

Pentru calificarea în finală, Begu şi Olaru şi-au asigurat un cec în valoare de 6400 de dolari şi câte 180 puncte WTA. Dacă vor câştiga finala, Irina Begu şi Raluca Olaru vor împărţi un cec în valoare 12.300 de dolari de şi vor primi fiecare câte 280 puncte WTA.

>