Breaking news

Irina Begu, calificare în premieră în semifinale la turneul de tenis Shenzhen Open

loading...

Irina Begu şi-a confirmat postura de favorită patru la Shenzhen Open şi s-a impus în două seturi, în faţa unguroaicei Timea Babos.

Irina Begu a câştigat primul set cu scorul de 7-5, prin break realizat pe serviciul unguroaicei la scorul de 6-5, după 59 de minute de joc.

În setul doi, Begu a condus cu 4-2 şi serviciul şi în loc să se desprindă la 5-2, românca şi-a pierdut de două ori serviciul şi unguroaica a preluat conducerea cu 5-4 servind pentru setul doi. Însă, cu ajutorul lui Babos care a făcut două duble greşeli, Begu a egalat scorul la 5-5. A trecut în apoi în avantaj pe propriul serviciu şi la fel ca în primul set, românca s-a impus pe serviciul adversarei după ce unguroaica a făcut dublă greşeală.

Astfel că Irina Begu izbuteşte calificarea în semifinale şi la simplu feminin, după ce în urmă cu două zile s-a calificat la dublu feminin alături de Simona Halep.

În semifinale la simplu, Irina Begu ar putea juca cu Simona Halep dacă liderul mondial o învinge azi în sferturi pe Aryna Sabalenka.

Calificarea în semifinale la simplu îi asigură Irinei Begu un cec în valoare de 43,663 dolari şi 110 puncte WTA.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian