Breaking news

Irina Begu, calificare dificilă în semifinale la turneul de la Moscova

loading...

Irina Begu a avut de furcă cu bielorusa de 19 ani, Vera Lapko, jucătoare aflată pe locul 167 mondial. Românca a avut nevoie de trei seturi şi 2 ore şi 23 de minute de joc pentru a câştiga meciul din sferturile de finală ale turneului de la Moscova.

irina camelia beguIrina Begu a câştigat primul set cu 6-4, dar l-a cedat pe al doilea cu 4-6 deşi a condus în set. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv unde românca a condus şi cu 3-0, dar s-a văzut egalată şi chiar la un pas de a pierde meciul.

La 4-4, Begu şi-a pierdut serviciul şi bielorusa a servit pentru meci. Românca a izbuztit să-i anuleze adversarei o minge de meci, a trecut în avantaj şi a făcut re-break. Begu a condus apoi cu 40-0 pe propriul serviciu dar a ratat primele trei mingi şi s-a văzut egalată. A reuşit să treacă în avantaj şi să-şi facă serviciul. A venit rândul bielorusei să conducă cu 40-0 şi să se vadă egalată. Begu a forţat şi a câştigat, reuşind să închidă setul pe serviciul adversarei cu 7-5.

În semifinale, Irina Begu va juca cu Daria Kasatkina. Pentru calificarea în semifinale, Irina Begu şi-a asigurat un cec în valoare de 42,080 dolari şi 185 puncte WTA.

loading...