Breaking news

Irina Begu a pierdut finala de tenis de la Moscova

Irina Begu a fost învinsă duminică, în finala turneului de tenis WTA Premier de la Moscova, de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 30 mondial și a șasea favorită la Kremlin Cup, turneu dotat du premii în valoare de 710.000 de dolari.

irina begu - moscovaIrina Begu nu a reușit să păstreze titlul la Moscova, pentru România și să repete performanța reușită în 2013 de Simona Halep.

Irina Begu, locul 61 mondial, a pierdut primul set cu 4-6 pe propriul serviciu, l-a câștigat pe al doilea cu 7-5, dar l-a cedat complet pe al treilea cu 1-6.

Irina Begu a început finala cu rusoaica cu un break, după care și-a pierdut de două ori serviciul și astfel s-a văzut condusă cu 4-1. La 4-2 a reușit să facă re-break, și a servit pentru egalarea la 4-4, dar din păcate și-a pierdut din nou serviciul și rusoaica a servit pentru câștigarea setului.

La scorul de 5-3, Irina Begu a ratat două mingi de re-break care o puteau menține în set. A făcut rost de a treia minge cu care a reușit re-break, după ce rusoaica a dat returul afară. Dar din păcate, din nou, Irina Begu și-a pierdut serviciul și rusoaica a încheiat setul pe serva româncei. după 52 de minute.

Irina Begu a câștigat apoi setul doi cu 7-5, dar din păcate l-a pierdut pe al treilea cu 6-1 și a ratat titlul la Moscova. Irina a pierdut partida cu rusoaica după două ore și 30 de minute de joc cu aceasta.

Pentru accederea în ultimul act la simplu feminin la Kremlin Cup 2014, Irina Begu are asigurat un cec în valoare de 64.000 de dolari și 305 puncte WTA.

În timp ce Anastasia Pavlyuchenkova va încasa 120.000 de dolari și va primi 470 de puncte WTA. Anastasia Pavlyuchenkova câștigă pentru prima dată în carieră turneul de la Moscova, titlu care nu mai fusese cucerit de o rusoaică încă din 2007.

>