Breaking news

Irina Begu a bătut-o pe Silvia Soler Espinosa și a egalat scorul la 2-2 în Fed Cup

Irina Begu a reușit o victorie fantastică, duminică la Galați în fața ibricei Silvia Soler Espinosa. Astfel că după patru meciuri de simplu, scorul în Fed Cup dintre România și Spania este, egal, 2-2. Meciul de dublu va decide țara care merge la barajul Grupei Mondiale.

Irina Begu - fed cupIrina Begu a învins-o clar și autoritar, în două seturi pe Silvia Sloer Espinosa, scor 6-2, 6-4. Victoria vine după ce Halep a fost învinsă în mod surprinzător de Gabrine Muguruza.

Irina Begu a început cu un break, partida cu Espinosa, după care și-a pierdut serviciul. Însă a reușit să facă re-break la scorul de 2-2, și 4-2, după care a închis setul pe propriul serviciu cu 6-2.

Începutul setului doi a fost asemănător cu primul. Begu a făcut break, a pierdut apoi serviciul, iar la scorul de 2-2 și-a pierdut din nou serviciul, fiind condusă cu 4-2.

Însă, românca a avut o revenire fantastică, reușind să câștige patru puncte consecutive și să închidă partida cu 6-4 în setul doi.

Begu și-a luat astfel revanșa după eșecul de sâmbătă în fața lui Muguruza și a adus punctul egalizator care menține România în cursa calificării la barajul pentru accederea Grupei Mondiale.

Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru au dificila sarcină de a câștiga partida de dublu împotriva ibericelor Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

>