Breaking news

Ipoteză şocantă. Michael Jackson s-ar fi sinucis cu anestezic

Michael Jackson s-ar fi sinucis cu propofol, un puternic anestezic folosit în spitale. Aceasta pare să fie o ipoteză din dosarul misterioasei morţi a “regelui muzicii pop”.

michael-jacksonAvocaţii doctorului Conrad Murray, acuzat de omucidere, au fost speculnţi. Ei vor să folosească această teorie în apărarea clientului lor. Avocatul Michael Flanagan a declarat că în organismul lui Jackson s-a găsit o cantitate uriaşă de propofol, soluţie care se foloseşte în general doar în spitale la anestezii.

Michael Jackson a murit în casa sa în vara anului 2009. Pe 25 iunie, Michael Jackson a suferit un stop cardiac la casa închiriată din Holmby Hills, Los Angeles. Acesta a fost găsit de medicul său personal, acuzat de moartea pop-starului.

Conspiratorii spun că acesta nu ar fi murit şi că ar trăi. Michael Jackson ar fi “murit” pentru că avea multe datorii şi nu mai avea bani să le plătească. Doar o “moarte” ar fi reuţit să îi aducă banii de care avea atâta nevoie. Conspiratorii ar putea avea dreptate? În ziua funeraliilor, tronul era gol, lucru declarat de familie. Nimeni nu l-a văzut pe rege mort, decât familia. Totul a fost într-un cadru intim ca şi cum s-ar ascunde ceva.

>