Breaking news

Ipoteză șoc: Whitney Houston, ucisă de traficanții de droguri

Paul Huebl, un detectiv particular din SUA, spune că diva Whitney Houston a fost ucisă de traficanţii de droguri.

whitney houstonLa zece luni de la decesul subit și tragic al lui Whitney Houston, apar noi informații privind moartea artistei.

Anchetatorii din Los Angeles au spus că Whitney Houston ar fi murit pe 11 februarie, anul trecut, înecată în cadă după ce a luat o supradoză de cocaină, medicamente şi alcool.

Însă, detectivul particular, Paul Huebl dă peste cap rezultatul anchetei şi vine cu o ipoteză incredibilă în cazul morţii artistei.

Bărbatul susţine că are imagini care dovedesc că artista a fost asasinată de traficanţi de droguri.

Am dovezi care arată clar că Whitney a fost victima unor traficanţi de droguri cu influenţă, care au trimis recuperatori să colecteze datoria uriaşă pe care artista le-o datora”, a declarat Huebl.

 

Mai exact, Whitney le datora traficanților de droguri în jur de 1.500.000 de dolari.

Detectivul a declarat că pe înregistrare sunt surprinşi criminalii şi că a predat deja celor de la FBI caseta cu imaginile.

Ipoteza lansată de dedectiv vine să întărească spusele lui Drew Pinsky, un medic celebru din SUA, care a analizat dosarul morții lui Whitney Hoston și spune că ceva nu se leagă.

Apa din cadă, unde a fost găsită Whitney, era nefiresc de caldă la câteva ore după ce artista a fost declarată moartă.

Medicul spune că o apă atât de caldă trebuie să fi fost de-a dreptul clocotită la ora când Whitney a intrat în cada unde a fost apoi găsită fără suflare.

Drew Pinsky nu înțelege de ce anchetatorii au neglijat acest detaliu extrem de important.

Doctorul spune că în aceste condiţii, cazul nu ar trebui uitat şi îngropat.

În urma necropsiei s-a stabilit și că Whitney avea mai multe cicatrici și arsuri pe piele și chiar bucăți de piele lipsă.