Breaking news

Ionuţ Iftimoaie: Nu mi-am cucerit soția. Fiincă voi, femeile, sunteți ciudate

Declaraţie mai puţin obişnuită făcută de Ionuţ Iftimoaie unui copil, Miruna, micul reporter al “Jurnalului pentru copii”, duminică, ora 9.30, la Digi24.

 iftimoaieMicul reporter Miruna a mai făcut o victimă,  pe luptătorul Ionuţ Iftimoaie. Când a vrut să afle cum şi-a cucerit soţia, Miruna a aflat că Ionuţ consideră că încă mai are de muncă în direcţia asta.

Sincer mă lupt tot timpul, pentru că eu am impresia că nu am terminat, încă nu am cucerit-o. Pentru că voi, femeile, sunteţi foarte ciudate…în fiecare zi noi ne luptăm să vă cucerim. Nu ştiu, parcă o femeie e o cetate, parcă e o redută…tot timpul trebuie să ataci, să ataci, să ataci. Să ataci cu o floare, să ataci cu un gest, să ataci cu un salariu, să ataci cu o vacanţă…eeee, sunt multe atacuri la fel de dure să ştii, ca cele din ring”, a spus sportivul.

Ionuţ Iftimoaie este un tată responsabil și  spune că nu-şi va obliga niciodată copilul, pe Nicholas, să facă ceva ce nu vrea cu adevărat: Este într-adevăr un sport dur, dar nu este un sport violent. Violenţa este ceea ce se întâmplă pe stadioane, este ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi sau poate la şcoală, atunci când această violenţă poate fi nu doar fizică ci şi verbală. Da, boxul este un sport dur, ai nevoie de pregătire şi adrenalină, cea care nu te face să simţi durerea. Numai că, asta trebuie să fie o alegere care să vină din suflet. Pe copilul meu, l-aş lăsa să facă orice sport îşi doreşte, numai să o facă cu inima. Pentru că un astfel de sport dacă nu-l faci cu inima, nu-l mai faci deloc. Nu poţi să-l faci de gura mamei şi a lui tata. Trebuie să fie o alegere din suflet. Eu am urmat calea asta pentru că mi-am dorit foarte mult, nu pentru că părinţii mei au fost de acord cu asta. Şi vreau să-ţi spun un secret aici. Mi-a mărturisit mama că are emoţii şi stă cu teamă chiar şi atunci când se uită la meciurile mele în reluare. Deşi ştie rezultatul şi tot îi e teamă ca nu cumva să se întâmple altceva…

Întrebat dacă fiul său se gândeşte deja la fete şi dacă au discuţii despre asta, Ionuţ i-a răspuns în glumă Mirunei că, chiar dacă nu vorbesc încă despre fete, despre ea sigur îi va povesti şi poate, la un moment dat le va face şi cunoştinţă: să ştii că imediat ce ajung acasă am să-i povestesc lui Nicholas şi am să-i spun despre tine: am să-i spun despre faptul că am cunoscut o fată foarte inteligentă, draguţă, care pune nişte întrebări destul de interesante…Sper să-l cunoşti într-o zi, o să-ţi placă, e chiar un băiat fain.