Breaking news

Ionuț Andraș, fotografiat în costumul lui Adam, pe plajă în stațiunea Venus

Ionuţ Andraş, membrul trupei etno Ro-Mania, a fost fotografiat gol pușcă, pe o plajă de nudiști din stațiunea Venus. Artistul, lipsit de inhibiții, și-a etalat cu mândrie corpul.

ionut andrasNonconformist din fire, Ionuţ Andraş alege de fiecare dată când merge la mare, plaja de nudiști de la Venus, pentru a se putea bronza în voie, uniform, pe tot corpul. Și pentru a arăta la toată lumea că nu se rușinează, Ionuț a dat presei, fotografiile cu el, în fundul gol, făcute pe plajă la nudiști.

„La nudişti e singurul loc în care mă simt liber cu adevărat şi lipsit de orice inhibiţie, plus că beneficiez de un bronz uniform. Aici, oamenii sunt liniştiţi, nu fac sex pe şezlong ca pe plajele de fiţe. E o mică societate unde lumea se comportă civilizat”, a declarat Ionuţ Andraş pentru ziarul Ring.

Deși se afla pe plajă la nudiști, Ionuț le-a lăsat cu gura căscată pe două fete venite la plajă, întrucât cântăreţul defila mândru în costumul lui Adam.

„Nişte fete se chinuiau să-şi aranjeze cearşaful şi nu reuşeau din cauza vântului. M-am apropiat şi le-am dus câteva pietre, iar ele au rămas şocate că eram gol-puşcă”, a povestit Ionuţ Andraş.

Cântărețul este însă dezamăgit de cei care vin pe plajă la nudiști pentru că sunt reținuți, nu prea interacţionează cu cei din jur, aşa că nu e un loc de agăţat.

Ionuț Andraș, face parte de 7 ani din trupa etno Ro-Mania și spune că a văzut  multe persoane publice pe plajă la nudişti şi este bucuros că nu e singurul care simte nevoia de libertate exprimată prin nudism.