Breaking news

Ionela și Ana Maria Prodan lansează un CD și o carte pentru copii!

Ionela Prodan reeditează cântece din tinerețea sa și le dedică nepoților. Ana Maria și Ionela Prodan au lansat cartea pentru copii „Păpușile harnice în grădină”, editată de „Fundația România de mâine” la restaurantul Bistro Jaristea, unde toți invitații s-au delectat cu un prânz, un cocktail și muzică pentru copii.

carte.povesti.jpgÎmpreună cu cartea a fost scos pe piață cu această ocazie și un CD cu același titlu, care conține 13 cântece pentru cei mici (Muzică-voce Ionela Prodan, țambal Leonard Iordache, fluier Dumitru Zamfira).

Pe coperta CD-ului este poza fiului Anei și a nepoatei Ionelei Prodan, cărora le este dedicată această lansare, iar inițiativa se vrea a fi un cadou pentru toti copii, în prag de Crăciun. Textele și ilustrația sunt realizate de Lena Constante și Hary Brauner, cei mai mari folcloriști ai României, considerați părinții adoptivi ai Ionelei Prodan.

Melodiile au fost compuse și cântate de marea artistă într-o perioadă în care își dorea foarte mult să devină mama unei fetițe. Visul ei s-a împlinit și la scurt timp s-a născut Ana Maria. Acum, Ionela Prodan, reeditează acele cântece pentru copii, insoțite de o carte cu păpuși, desenele fiind inspirate din opera renumitei artiste plastice și folclorista Lena Constante.

Alături de Ioana și Ana Maria Prodan, la evenimentul care a avut loc la Bistro Jaristea au fost prezente vedete din show bizz precum Elena Merisoreanu, cântărețul Radu Ciordaș, Codrin Stefănescu, Ioana Dossey, Gheorghe Turda dar și mămici mai mult sau mai puțin celebre, alături de copii lor.

ionela prodan.jpgcd.ionela prodan