Breaking news

Ion Crăciunescu, demis din funcația de șef al arbitrilor de fotbal

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, l-a demis miercuri pe Ion Crăciunescu, din funcția de Preşedinte alComisiei centrale a Arbitrilor.

Ion Crăciunescu a declarat rpesei că a fost demis așa pe ne pusă masă fără să i se prezinte motivele pentru care s-a luat această decizie.

Am fost demis astăzi de Comitetul Executiv fără niciun motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur şi simplu m-au demis.Votul a fost ca la carte, ce să mai vorbim. Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum… a fost o lucrătură, dar asta este ”, a spus Crăciunescu.

Președintele demis spune că nu îşi reproşează nimic şi este de părere că “din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult” în timpul cât a fost preşedinte al CCA.

La 10 iulie, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, anunţa că douăsprezece cluburi din Liga I solicită înlocuirea lui Ion Crăciunescu din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor cu un străin. Motivul schimării lui crăciunescu, invocat de șefii de cluburi ar fi că au fost nemulţumiţi de delgările arbitrilor la meciurile echipelor lor şi de calitatea arbitrajelor.

În 13 octombrie 2011, Ion Crăciuenscu a fost numit în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a lui Ion Crăciunescu, după ce Vasile Avram a fost arestat într-un caz de corupţie.

Francezul Marc Batta va fi noul manager general al CCA, așa a decis miercuri FRF. Este pentru prima dată în istoria fotbalului româncesc, când comisia de arbitrii este condusă de un străin.

>