Breaking news

Iohannis neagă că ar fi fost la Grivco. Codruţ Şereş susţine contrariul

loading...

Klaus Iohannis, președintele PNL neagă faptul că ar fi fost la Grivco, deși Codruţ Şereş susţine într-un interviu pentru Evenimentul Zilei că personal l-a condus pe Iohannis la discuţia cu Dan Voiculescu, în 2009.

iohannis - grivcoPrimarul Sibiului minte încă odată și la fel ca în cazul poveștii cud eplasarea la Vila lui Băsescu, Iohannis susține cu nonșalanță că nu a fost niciodată la Grivco.

În România, libertatea de exprimare este garantată, dar constat că a minți este la fel de liber. Domnul Codruț Sereș nici nu știe cum arăt de aproape, dar eu știu din informațiile apărute în presă că este prietenul domnului Dan Voiculescu. Mai știu că domnul Codruț Sereș a fost condamnat de instanță la închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul “Hidroelectrica”. Eu aștept în continuare de la domnul Victor Ponta să prezinte public acele dovezi certe că am fost la Grivco. Nu există aceste dovezi pentru că nu a existat o asemenea întâlnire. Îl rog pe domnul Victor Ponta să nu își irosească timpul încercând să găsească tot felul de persoane compromise care să mintă in numele lui. Îi reamintesc premierului că are de guvernat o țară pe care a adus-o în recesiune economică tocmai pentru că și-a ocupat timpul doar cu intrigi, în loc să fie preocupat de rezolvarea problemelor cu care se confruntă România”, precizează Klaus Iohannis într-un comunicat de presă remis exclusivNEWS.ro.

Codruţ Şereş a spus pentru Evenimentul Zilei că întâlnirea de la Grivco dintre Klaus Iohannis şi Dan Voiculescu, din 2009, a avut loc în contextul în care Opoziţia încerca să găsească un contracandidat pentru Lucian Croitoru la funcţia de prim-ministru.

Dan Șova, purtătorul de cuvânt al PSD îl somează pe Iohannissă explice urgent minciuna că nu a fost la Grivco.

Am luat astăzi act de apariția unor declarații clare, ale unui om care a fost acolo, declarații conform cărora domnul Iohannis a mințit că nu a fost la Grivco. Domnul Iohannis trebuie să își explice imediat această minciună, la fel cum trebuie să explice contactele sale cu domnul Băsescu, din ultimii ani, dar mai ales din ultimele săptămâni. Klaus Werner Iohannis a crezut că poate ascunde la nesfârșit întâlnirile cu președintele Băsescu, dar mașina sa a fost văzută în fața reședinței acestuia, există evenimente documentate la care cei doi au fost împreună, există discuții între cei doi confirmate din diverse surse. Să nu uităm că Traian Băsescu nu a negat întâlnirea cu Iohannis. De asemenea, au vorbit la telefon după 2008 despre proiecte comune, între timp Iohannis a mai și fost decorat de președinte, au fost la evenimente publice unde au stat unul alături de altul. Și asta, doar ce este fără urmă de îndoială. Eram sigur că domnul Iohannis minte privind prezența sa la Grivco, iar apariția dovezilor minciunii sale era doar o chestiune de timp. De altfel, dacă Iohannis nu ar fi fost la Grivco, normal ar fi fost să dezmintă în momentele în care Traian Băsescu îl eticheta drept ”premierul Grivco”, se arată în comunicatul de presă al lui Dan Șova, remis exclusivNEWS.ro.

Și Gabriela Firea sare la gâtul lui Iohannis pe care-l acuză de minciună: Nu au trecut decât câteva zile și minciuna domnului Iohannis, că nu a fost la Grivco, a fost dovedită. Domnul Iohannis nu a fost probabil la Grivco, așa cum nu a fost nici la Traian Băsescu, deși mașina sa a fost fotografiată acasă la președinte. Klaus Werner Iohannis are o problemă de caracter. Domnul Iohannis crede că poate să se ascundă tot timpul de propriile minciuni, că nu trebuie să răspundă la întrebările tot mai multe pe care le ridică acțiunile sale. Klaus Werner Iohannis nu a înțeles că nu îi poate păcăli pe români mințind și ascunzându-se. Domnul Iohannis a încercat să ascundă și discuțiile telefonice pe proiecte comune pe care le-a avut cu președintele, a vrut să dea uitării ipostazele în care aceștia au fost fotografiați împreună în 2011 și tot așa. Klaus Werner Iohannis a ajuns să se încurce însă în propriile minciuni. Românii văd din ce în cei mai clar cine este domnul Iohannis. Un om care vrea să fie un președinte ca Traian Băsescu și care vrea să își clădească ascensiunea exact ca actualul locatar de la Cotroceni, bazându-se pe minciuni.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>