Breaking news

Iohannis minte cu nerușinare. A FOST LA VILA lui Băsescu

Iohannis a fost prins cu minciuna. Președintele PNL, Klaus Iohannis, minte cu nerușinare susținând că nu a fost la Vila Lac Trei, unde stă Băsescu ci la Vila Dante unde s-a văzut în privat cu vechiul însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la București.

basescu - iohannis - vila lac treiDupă ce luni seară, Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza Zilei de la Antena 3, o fotografie cu mașina lui Klaus Iohannis, intrând pe poarta de la Vila Lac Trei, președintele PNL a declarat marți că nu l-a vizitat pe Băsescu ci a fost la Vila Dante, aflată lângă vila președintelui României.

Aş vrea în mod excepţional să fac o precizare legată de o informaţie: eu nu m-am întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, evenimentul la care a fost fotografiată sau filmată maşina mea a fost un eveniment care a fost în zonă la vila Dante, unde am participat la o întâlnire nepublică, întâlnire de adio pentru vechiul însărcinat cu afaceri al SUA. Este o confuzie regretabilă şi pot să vă spun că atunci când vor avea loc întâlniri de interes public vă voi spune eu acest lucru. Eu nu m-am întâlnit cu președintele Traian Băsescu. Nu am fost nici sunat, nici contactat. Ultima întâlnire pe care am avut-o cu președintele Băsescu, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci nu ne-am mai întâlnit nici nu ne-am mai căutat”, a explicat Iohannis.

Numai că liderul PNL minte cu nesimțire, întrucât în foto se vede pe ce porți intră Iohannis. Vila Lac Trei a lui Băsescu are porți din fier masiv de culoare verde iar Vila Dante porți transparente, după cum se poate observa în foto. Lucru confirmat și de premierul Victor Ponta și de RA-APPS.

Nu înțeleg de ce minte. Eu știu foarte bine cum e și cu Vila Dante și cu Vila Lac 3, nu știu de ce nu recunoaște. Nu înțeleg de ce nu a recunoscut că s-a întâlnit. Neagă evidența. Nu știu de ce nu spune adevărul. Eu mai știu că poarta aceea verde se deschide doar dacă ești chemat acolo, doar atunci este deschisă poarta de către SPP”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat de jurnaliști, dacă nu ar fi fost cazul să anunțe faptul că va participa la evenimentul de la Vila Dante, Iohannis a spus: Nu există nicio confuzie, cel care invită anunță în cazul în care consideră, dacă nu, nu.

Sursă foto: dcnews.ro

vila lac trei - vila dante

>