Breaking news

Iohannis cumpără voturile studenților. Le dă câte un milion de căciulă ca să intre la el în partid

loading...

Klaus Iohannis își face propriul partid. Și ca să atragă adepți, Președintele României oferă fiecărui student doritor de carnet de partid prezidențial, câte un milion de lei vechi. Cei care aduc membri noi în partidul lui Iohannis, primesc bonus tot câte un milion de lei pentru fiecare nou membru adus.

iohannis radeKlaus Iohannis, actualul Președinte al României, cel care  în campanie ne prostea cu sloganul ”România lucrului bine făcut”, își face de zor partid.

Nu în mod direct căci în mod legal, potrivit Constituției nu are voie să fie membru de partid. Însă prin interpuși, ”oamenii lui” lucrează de zor la construcția unui partid prezidențial pe modelul lui Băsescu.

Studenții sunt ținta lui Iohannis. Tineri, vulnerabili, cu nevoi mai, cu bani puțini, sunt ”victimele” perfecte pentru Iohannis. Pentru fiecare student care vrea să se înroleze în partidul lui, Iohannis pune la bătaie câte un milion de lei vechi.

În timp ce unii recrutează studenți prin universități, alți tineri pricepuți la IT, rețele de socializare, creează de zor conturi false dar cu nume reale. Fac adrese de e-mail conturi de facebook, de pe care se postează comentarii în mediul online, favorabile președintelui.

Iohannis pregătește terenul pentru a-și lansa astfel în curând partidul prezidențial, pe care-l va vinde românilor drept partidul născut la cererea străzii.

Adică după tragedia din Colectiv. Un partid ”nou”, cu oameni tineri, care vin să reformeze România. Însă în realitate totul este doar o mascaradă ieftină, un paravan, prin care să își sporească influența și puterea de negociere în România.

De unde oare are Klaus Iohannis atâția bani pentru a cumpăra studenți???? Din meditații la fizică? Din chiriile obținute de la casele luate cu acte false?! Din salariul de primar al Sibiului?!

loading...