Breaking news

Ioana Țigănilă, prezentatoare știri la Digi 24, mireasă în rochie roșie

Ioana Țigănilă s-a căsătorit sâmbătă la oficiul stării civile, îmbrăcată într-o rochie roșie, adusă tocmai din Singapore.

După ce a semnat actele în fața ofițerului stării civille, prezentatoarea știrilor Digi 24, se va numi Ioana Nassar.

La pupitrul știrilor din week-end de la Digi24, singura televiziune de știri care emite full HD, Ioana Țigănilă este credibilă, serioasă, atentă.

În week-end, în fața ofițerului stării civile, Ioana a fost emoționată, fericită și a strălucit într-o superbă rochie roșie adusă tocmai din Singapore.

Și asta pentru că Ioana i-a spus „Da” iubitului ei, Alaa Nassar și a devenit doamna Ioana Nassar. Cei mai emoționați nu au fost însă cei doi tineri soți ci părinții acestora.

Ni se părea atât de natural și de firesc să facem acest pas, încât am privit totul cu seninătate și liniște. Nu am avut emotii, dar am fost într-un fel de transă. Nu am văzut și nu am auzit nimic și pe nimeni o oră cât am stat la Primărie. Ca și cum nu existăm decât eu și el pe lume. Abia a doua zi am aflat că mama și socrii mei au plâns în hohote și au ieșit din sală la un moment dat pentru că nu își mai stăpâneau lacrimile. Mai multe emoții au avut ei, noi am fost mai mult puși pe glume, mai ales eu”, mărturisește Ioana.

Atentă la fiecare detaliu Ioana Țigănilă nu a uitat acasă nici măcar pixul cu care a semnat actele de căsătorie. “Am semnat certificatul de căsătorie cu pixul Digi24. Așa am reușit să strâng lângă mine, într-o zi specială, persoanele și lucrurile care îmi sunt cele mai dragi pe lume: soțul, familia și Digi24.”

La cununia civilă Ioana  a strălucit într-o rochie cumpărată din Singapore. „Când m-a cerut atunci de soție, Alaa mi-a spus că își dorește ca în vara asta să facem și cununia. Mi-am dat seama că nu am cu ce să mă îmbrac. Nu aș fi găsit o rochie mai potrivită: o pată de culoare, o rochie fină, feminină și sexy în același timp. Iubesc florile și am vrut ca buchetul meu să fie simplu dar cuceritor în același timp și să emane prospețime. De asta am ales superba orhidee imperială.”

Nunta  va avea loc anul viitor iar Ioana și soțul ei, Alaa, și-au propus să aibă parte și de o mini vacanță la malul mării.  „Între 2 week – enduri la pupitrul stirilor Digi24 o să dăm o fuga și până la mare. Fără fițe, fără tocuri, vreau doar să ating nisipul fin și să ascult marea la o cherhana pierdută pe o plaja din Neptun”, spune Ioana.