Breaking news

Ioana şi Marius au câștigat al optulea sezon Mireasa, dar și premiul de 40.000 de euro

După câteva luni intense de competiţie, sezonul opt al show-ului Mireasa a ajuns la final astăzi la Antena 1. Ana şi Daniel, Bogdana şi Liviu, Madi şi Sergiu, Bia şi Robert şi Ioana şi Marius sunt concurenţii care și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului opt. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Ioana şi Marius sunt câştigătorii sezonului cu numărul opt.

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa – Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 1 – Ioana și Marius

Locul 2 – Ana și Daniel

Locul 3 – Madi și Sergiu

Locul 4 – Bianca și Robert

Locul 5 – Bogdana și Liviu

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis:  „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

>