Breaking news

Ioana Ginghină, emoționată până la lacrimi pentru prima zi de școală a fiicei sale

Actrița Ioana Ghinghină se emoționează foarte tare la gândul că luni, 15 septembrie, va fi prima zi de școală pentru fiica ei, Ruxandra.

ioana ghinghina - fetita - digi 24Actrița a mărturisit în cadrul unui interviu acordat Digi 24, că va plânge cu siguranță când își va duce fiica pentru prima dată la școală.

„Eu o să plâng şi Alexandru o să râdă! Aşa va fi clar în prima zi de şcoală, cum a fost şi la testul de admitere la şcoala şi cum este peste tot. Eu sunt o plângăcioasă din fire: plâng la nunţi, plâng la filme,  plâng la aplauze în spectacole, plâng peste tot”,  mărturiseşte Ioana Ginghină în ediţia de duminică, de la 08.30, a Jurnalului pentru copii de la Digi24 HD.

Într-un interviu acordat micilor reporteri de la „Jurnal pentru copii”, Ioana Ginghină vorbeşte despre pregătirile pe care le face cu Ruxandra, fiica ei, pentru prima zi de şcoală: Bineînţeles că o să avem emoţii şi vor fi mai mari ca ale ei. Eu spun că: “începem şcoala” şi Alexandru mă corectează si spune că: “Ruxi începe, nu noi!”

Ruxandra Papadopol intră, de luni, în clasa 0. Ca orice copil entuziasmat şi emoţionat de prima zi de scoala ea are „probleme serioase” cu alegerea ghiozdanului, penarului şi a cărţilor potrivite pentru şcoala germană. Dacă de cumpărături se ocupă mai mult cea mică, de emoţii este responsabilă mama, Ioana Ginghină.  

Interviul complet, poate fi urmărit duminică, 14 septembrie, de la ora 08.30, la Digi24 HD,  în cadrul emisiunii Jurnal pentru copii”.

>