Ioana Băsescu s-a măritat în secret cu Radu Pricop

Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui României, Traian Băsescu, s-a căsătorit în secret, cu avocatul Radu Pricop, care are de luat de la stat drepturi litigioase de 10 milioane de euro.

ioana basescu si radu pricopIoana Băsescu s-a cununat civil, în secret la Azuga, cu avocatul Radu Pricop. La ceremonie a luat parte și Traian și Maria Băsescu. Este pentru a doua oară când fiica cea mare a lui Băsescu se căsătorește.

Ioana Băsescu și Bogdan Marin, alias Bodo, de la trupa Proconsul, s-au căsătorit în iulie 2003, iar cununia civilă a fost oficiată chiar de Traian Băsescu, pe atunci Primar General al Capitalei.

Însă, după doar trei ani de căsătorie, Ioana Băsescu a pus capăt mariajului cu solistul trupei rock și a depus personal cererea de divorț la finele lunii octombrie 2006.

Avocatul Radu Pricop, proaspătul soț al Ioanei Băsescu, a reușit să obțină în doar un an de zile, o despăgubire fabuloasă din partea statului român, de 10 milioane de euro.

Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, a primit circa 10 milioane de euro despăgubiri din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea depusă de avocatul Radu Pricop şi alţi patru reclamanţi, prin care ANRP a fost obligată să emită un titlu de despăgubiri pentru o suprafaţă de 90,5 ha de teren din Ştefăneşti la valoarea de 44,1 milioane lei.

Firma RomControl, la care lucrează Cristian Paul, soțul Andreei Vass, deputat PDL a făcut o supra evaluare a terenului. Astfel s-a ajuns la fabuloasa sumă de peste 110.000 de euro hectarul. Și asta în condițiile în care terenul cu pricina este în comuna Ștefănești din județul Ilfov.

Recursul cu care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a atacat decizia Curţii de Apel Piteşti, a fost respins de către Curtea Supremă de Justiţie.

Drept urmare, Radu Pricop şi ceilalţi reclamanţi vor primi aproximativ 10 milioane de euro, eșalonați în cinci ani de zile. Numai că despăgubirea uriașă de zece milioane de euro pentru pământul Brătienilor s-a făcut cu acte false. 

Cele 90,5 hectare de teren din comuna Ștefănești, județul Ilfov, moștenite de patru persoane din familia Brătienilor au fost retrocedate în mod fraudulos iar drepturile litigioase au fost cumpărate prin acte false.

Mai exact, Eleonora Brătianu, una din moștenitoarele terenului, a fost declarată în acte, de către samsarii care au cumpărat dosarul de la ceilalți trei moștenitori. Femeia a murit în realitate doi ani mai târziu, pe 12 mai 2011.

>