Breaking news

Ioan Mann și Natalia Selegean, concurenții de la X Factor care l-au făcut pe Cheloo să plângă

Cheloo, unul dintre cei jurați ai X Factor, și-a ales din cei 8 semifinaliști, 5 și nu 4, concurenți care să meargă în galele Live.

După ce a tras o porție de plâns cu ultimii doi concurenți, Cheloo, a decis să meargă în galele Live X Factor, cu cinci din cei opt concurenți selectați în urma etapei House Judje Visit.

Primul selectat să meargă în gale a fost Tudor Turcu, al doilea a fost Dragoș Udilă iar a treia care a prins biletul câștigător a fost Iulia Glăvan.

Astfel că a mai rămas un singur loc liber în echipă și doi concurenți care își așteptau verdictul: Ioan Mann și Natalia Selegean.

Cheloo i-a chemat pe amândoi pentru a le anunța verdictul, însă înainte l-a întrebat pe Ioan Mann să fie sincer și să spună dacă ar fi dispus să-i cedeze locul Nataliei. Ioan a spus că deși X Factor înseamnă mult pentru el, este posibil ca la un momentdat să clacheze din cauza tensiunii competiției astfel că este dispus să-i cedeze locul Nataliei.

Cheloo i-a adresat aceeași întrebare și Nataliei, care cu ochii în lacrimi a spus că ar fi dispusă să-i lase locul lui Ioan Mann pentru că el are puterea de a ridica nu doar o sală în picioare ci o țară întreagă. Mărturiile celor doi concurenți l-au făcut pe Cheloo să lăcrimeze care a putut să spună doar că o să le pună sticlă pisată în pantofi pentru că l-au făcut să plângă.

După care a anunțat că amândoi merg în Galele Live, precizând însă că cel care nu era dispus să-și cedeze locul și spunea NU, era eliminat.

Astfel că echipa lui Cheloo este fomată din: Ioan Mann, Natalia Selegean, Dragoș Udilă, Tudor Turcu și Iulia Glăvan.

>