Breaking news

Ioan Andone și-a dat demisia din funcția de antrenor al CFR Cluj

La nici 24 de ore după egalul din Liga Campionilor cu Galatasaray Istanbul, Ioan Andone și-a dat demisia din funcția de antrenor al CFR Cluj.

Campiona României la fotbal, CFR Cluj a rămas fără antrenor. Ioan Andone a părăsit banca tehnică a ardelenilor după rezultatele slabe din campionat.

Managementul clubului CFR 1907 Cluj şi Dl. Ioan Andone au convenit să înceteze raporturile juridice în curs de derulare, începând cu data de 24 octombrie 2012. Suntem mândri de tot ce am realizat împreună, atât în primul ‘mandat’ al lui Ando, cât şi pe parcursul acestui an 2012: obţinerea celui de-al treilea titlu de campioană, cele cinci victorii din Liga Campionilor şi egalul eroic obţinut la Istanbul. Ando are şi va avea întodeauna un loc special în inimile suporterilor noştri, iar relaţia de prietenie cu managementul şi acţionarii clubului va rămâne veşnică”, se arată în comunicatul CFR Cluj.

Ioan Andone a preluat echipa de fotbal în data de 9 aprilie şi a reuşit să câştige campionatul. Andone a mai condus pe CFR în sezonul 2007-2008, când a reuşit eventul.

CFR Cluj este calificată în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana unde va juca cu FC Botoşani.

În schimb, în Liga I, campioana se află pe un incredibil loc 10, după 12 etape, cu 4 victorii, 4 egaluri, 4 eşecuri, golaveraj 21-16, 16 puncte.

Andone a mai antrenat în cariera sa pe Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Bihor, Dinamo Bucureşti, Omonia Nicosia, Al-Ettifaq, Al-Ahli, ŢSKA Sofia.

Un posibil înlocuitor al lui Andone pe banca tehnică ar putea fi italianul Alberto Cavasin.

>