Breaking news

Invitați aleși „La Mustață”, marți seară la TVR 2

Ediția de marți seară a emisiunii ”La Mustață” de la TVR 2, i-a avut ca invitați pe multipla campioană olimpică și mondială, Elisabeta Lipă, pe Brăduț Florescu și pe Tudor Parghel alături de trupa lui.

Constantin Trofin a avut parte de invitați de seamă în cadrul emisiunii de marți seară, difuzată la TVR 2. Cea mai valoroasă canotoare din toate timpurile, Elisapeta Lipă, a venit în platoul emisiunii ”La Mustață” pentru a vorbi despre sport și despre succesele sportivilor români, dar și despre șansele la medalie ale canotoarelor la Olimpiada din 2012 de la Londra. Brăduț Florescu, fost jurnalist, a revenit în țară după un periplu mondial.

Când vine vorba de alegerea invitaților, Trofin spune de fiecare dată invită în emisiune oameni din domenii diferite de activitate pentru ca discuția să fie cât mai interesantă.

Elisabeta Lipă, mega cunoscută, super artistă, om cu un suflet extraordinar și mega patrioată și Brăduț Florescu, fost ziarist, supărat pe România și plecat definitiv din țară peste tot în lume. Păi ce îți poți dori mai mult decât să poți vorbi cu oameni atât de diferiți despre lucruri comune lor. Asta a fost filozofia emisiunii, inițial erau mai mulți invitați pentru că era emisiunea un pic mai lungă”, a declarat Constantin Trofin pentru exclusivNEWS.ro, la finalul emisiunii.

Ca de fiecare dată, cei trei terori, Vali, Zory și Bogdan,  au fost la datorie și a făcut show, culegând ropote de aplauze din partea publicului prezent în platoul tv.

În momentul în care Elisabeta Lipă și-a făcut prezența în platou, cei trei terori au luat poziția de drepți în fața campioanei olimpice ce deține și gradul de chestor în Ministerul de Interne. Însă, terorii s-au emoționat și după doar șase secunde în poziția de ”drepti”, s-au prăbușit pe podea. Slavă Domnului că nu s-au ales cu picioarele rupte și au putut să își facă numerele în continuare fără probleme.

La final de ediție, Tudor Parghel, fiul regretatei Anca Parghel, împreună cu trupa lui a încins atmosfera în platoul emisiunii, făcându-i pe spectatorii prezenti în gradene să îi felicite sincer după ce emisiunea s-a terminat.

 

>