Breaking news

Invitat surpriză permanent, în noul sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”

Show-ul “Te cunosc de undeva!” revine sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o echipă imbatabilă de concurenți, transformări remarcabile și multe surprize.

te cunosc de undevaÎn noul sezon, “Te cunosc de undeva!” va avea un invitat surpriză permanent, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor afla chiar în seara premierei. De asemenea, începând de sâmbăta aceasta, ruleta personajelor va acorda puncte concurenților, pentru prima dată, iar concurentul care le va primi va trebui să pregătească un moment special, alături de invitatul surpriză. Și asta nu e tot, în cel de-al 12-lea sezon, telespectatorii vor avea mai mult acces în culise, unde vor vedea în amănunt cum se construiește fiecare personaj.

 “Noutățile sezonului 12 „Te cunosc de undeva!” vor dezvălui mai mult din drumul plin de întâmplări surprinzătoare făcut de concurenți către personajele oferite cu atâta generozitate de ruletă. În locul interviurilor realizate înaintea intrării în liftul magic, vom oferi publicului imagini inedite din procesul laborios și minuțios al transformărilor devenite celebre în show-ul nostru. Ruleta va oferi și ea pentru prima oară puncte, nu foarte multe, ci zero puncte (râde), pentru a nu influența clasamentul realizat pe baza punctelor oferite de jurați și concurenți. Concurentul care primește “zero puncte la ruleta” este “pedepsit” cu interpretarea unei melodii, în deschiderea ediției de săptămâna următoare, în duet cu invitatul nostru surpriză, o prezență permanentă pe toată durata acestui al 12-lea sezon! Vă așteptăm în fiecare seară de sâmbătă să facem împreună show la Antena 1!”, spune Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Așadar, sâmbăta aceasta, Adriana Trandafir, Lidia Buble, Julie Mayaya, Anisia Gafton, Ramona Bădescu, Alin Pascal, Sebastian Muntean, CRBL și Cezar Ouatu intră în jocul transformărilor și vor să-i arate ruletei cât de bine  pot să imite personajele pe care aceasta le-a pregătit pentru ei.

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan sunt nerăbdători să jurizeze talentații concurenți ai celui de-al 12-lea sezon, iar Alina Pușcaș și Cosmin Seleși să prezinte cum doar ei știu noile runde ale transformărilor totale.

“Concurenți ambițioși, cu un potențial surprinzător, talente autentice și piese ofertante sunt o parte din ingredientele unui nou și mult așteptat sezon „Te cunosc de undeva!”, emisiune devenită o rampă de lansare și confirmare pentru artiștii români.  Sunt bucuroasă că îmi fac meseria alături de o echipă excepțională și le mulțumesc tuturor celor care sunt părtași la acest proiect minunat, spune jurata vocilor, Ozana Barabancea.

Noul sezon „Te cunosc de undeva!” se anunță plin de energie și transformări remarcabile, adaugă Aurelian Temișan.

Un nou sezon plin de bucurii, energie și dorință de show, cu transformări remarcabile și artiști care abia așteaptă să-și arate talentele în fața telespectatorilor. Așa văd eu cel de-al 12-lea sezon “Te cunosc de undeva!”. Asadar , tot înainte cu toate forțele, căci  nimic nu ne poate opri din drumul nostru spre cât mai multe sezoane”, spune acesta.

Cine este invitatul surpriză permanent al celui de-al 12-lea sezon al show-ului, dar și în ce personaje se vor transforma cei nouă concurenți, telespecatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție “Te cunosc de undeva!”.