Breaking news

Investeşte în canapele extensibile şi sigur te vei bucura – Scapă de presiunea alegerii dintre o canapea şi un pat

Investiţia într-o canapea extensibilă poate fi cea mai bună decizie pe care o poţi face, fiind o mobilă ergonomică, flexibilă şi uşor de întreţinut. În cazul în care apartamentul este limitat, din punct de vedere al spaţiului, o astfel de canapea îţi serveşte datorită multiplelor sale utilizări. 

În primul rând, putem recunoaşte faptul că ziua te poţi aşeza pe canapea, iar seara aceasta este foarte uşor transformabila în pat. Şi vice versa. Dar care sunt caracteristicile pentru care tot mai mulţi oameni vor alege cele mai bune canapele extensibile în detrimentul unei canapele şi unui pat, cumpărate separat?

O canapea extensibilă asigură spaţiilor de locuit o atmosferă aparte

Acest tip de mobilă este, în special, o investiţie care oferă oaspeţilor un loc confortabil în care să rămână peste noapte. O astfel de mobilă ocupă mai puţin spaţiu decât un pat, mai ales când este integrată în living. În acelaşi timp, asigura mult mai mult confort decât orice pat sau saltea gonflabilă.

Datorită progresului tehnologic de fabricare, în raport cu competiţia tot mai dezvoltată pe piaţa de profil, astfel de canapele living generează tot mai mult confort, motiv pentru care investiţia este tot mai uşor de realizat. Preţurile sunt tot mai competitive, calitatea materialelor este tot mai plăcută la atingere, sistemul mecanic de extindere a canapelei tot mai facil de utilizat, somnul tot mai odihnitor, iar activităţile zilnice tot mai des susţinute de mobila preferată. Acestea sunt câteva dintre punctele cheie pentru care astăzi investiţia în canapele extensibile este mult mai apreciată în dezavantajul unei canapele obişnuite. 

Canapele extensibile cu spaţiu de depozitare încorporat

Un alt aspect important pentru care o canapea extensibilă câştigă puncte de încredere din partea celor interesaţi este spaţiul de depozitare încorporat. Astfel, poţi să renunţi să mai ordonezi pătura aceea groasă de iarnă, cearşafurile şi pernele de dormit, în mobilierul cu lucrurile personale. Sub salteaua canapelei, există un spaţiu în care acestea pot fi aşezate. Oricând poţi ordona setul de pături şi perne suplimentare care nu sunt folosite des. 

Uşurinţa în privinţa utilizării rămâne în atuu deseori apreciat, dar uneori criticat de diferiţi beneficiari ai unei canapele extensibile. Prin urmare, asigură-te că sistemul de extindere a canapelei într-un pat confortabil este realizabil cu uşurinţă. 

Canapeaua extensibilă integrează utilitatea a două piese de mobilier: o canapea şi un pat. Dacă locuieşti într-un spaţiu mic, sau dacă livingul nu este foarte mare, ai nevoie să gândeşti aşezarea în spaţiu a mobilei în funcţie de conceptul de multifuncţionalitate. 

În acest sens, canapeaua pentru living, cea extensibilă, este o opţiune excelentă. Mai ales în cazul în care inviţi oameni la tine acasă pentru a rămâne peste noapte. Sau în cazul în care doreşti să te odihneşti într-o cameră separată de dormitor. 

În cazul în care eşti proprietar al unei garsoniere, cu atât mai mult canapeaua extensibilă îndeplineşte toate criteriile pentru a avea mai mult spaţiu, asigurându-ţi în acelaşi timp un somn odihnitor. 

Confortul este foarte important 

Dar cum rămâne cu variantele de căptuşire a canapelei? Acestea diferă, în funcţie de preferinţele tale şi diversitatea producătorilor. Prin urmare, poţi alege canapele living din piele sau ţesături, în diferite culori şi modele de design. Deseori ne dorim ca modelul şi culoarea canapelei să se integreze cât mai bine cu decorul şi mobilierul din living. 

Este important să nu faci compromisuri în privinţa confortului. Mai ales dacă te gândeşti să foloseşti zilnic canapeaua extensibilă. Capacitatea de adaptare la diferitele sale funcţii, fie că vrei să te uiţi la ştiri, documentare sau filme cu partenerul de viaţă, fie că vrei să te odihneşti după o zi încărcată sau te gândeşti să ai invitaţi cu ocazia anumitor evenimente speciale, canapeaua extensibilă merită investiţia. 

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/casa-camin-conexiune-apropiere-4050303/

>