Breaking news

Cristiana Anghel a intrat din nou în greva foamei

Învățătoarea Cristiana Anghel a intrat iar în greva foamei din cauza reacției oficialilor europeni.

Învățătoarea din Caracal, Cristiana Anghel,  a anunțat luni că intră în greva foamei pentru că este supărată pe oficialii Uniunii Europene care impun României ce să facă în cazul suspendării lui Băsescu.

Cristiana Anghel a declarat în direct prin telefon la Antena 3, că se simte profund jignită de atitudinea oficialilor europeni cu privire la siutația din România.

Învățătoarea a spuscă nu își mai dorește să fie considerată cetățean european de mâna a doua și că Uniunea Europeamă aplică sistemul cu ocaua mare și ocaua mică. Cristiana Anghel a spus că niciun oficial european nu s-a sesizat când Guvenrul Boc și-a angajat răspunderea pe atâtea proiecte de legeși când Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului.

Învățătoarea a spus că se simte profund deranjată de lista cu cele 11 puncte, impusă lui Victor Ponta, de către Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso.

Cristiana Anghel este învățătoarea care în 2011 a stat 70 de zile în greva foamei pentru că Guvernul Boc nu a aplicat legea privind majorarea salariilor profesorilor.

>