Breaking news

Întrebare obscenă la examenul de admitere în magistratură

”Sexul oral neplătit urmat de muşcături pe penis este perversiune sau vătămare?”, a fost întrebarea obscenă la care cei 1000 de juriști înscriși la admiterea în magistratură au fost nevoiți să răspundă.

examen magistraturaSubiect de toată jena la examenul de admitere în magistratură. Candidații au fost obligați să răspundă la o întrebare ce avea conținut obscen.

Cei 1.000 de jurişti care au susţinut duminică, 27 ianuarie 2013, proba de verificare a cunoştinţelor de drept din cadrul Concursului de admitere în magistratură, au trebuit sa analizeze desfăşurarea unui act sexual şi să constate dacă s-a produs o infracţiune.

La Grila nr. 1 – disciplina Drept penal, pozitia 71, fost o întrebare inedită: Un bărbat i-a promis unei femei suma de 150 de lei în schimbul unei partide de sex oral. Nemulţumit de „prestaţie”, bărbatul o anunţă că nu-i va plăti niciun ban. Reacţia femeii a fost extremă: l-a muscat de penis, şi-l ameninţă că nu îi va da drumul până nu va încasa banii promişi. Bărbatul s-a ales cu 23 de zile de îngrijiri medicale dupa ce femeia l-a eliberat, dupa ce şi-a primit banii, potrivit site-ului lumeajustitiei.ro

Iată cum suna întrebarea 71: În timp ce X întreţinea un act sexual cu Y, majoră, pe care o cunoscuse într-un club şi căreia îi promisese suma de 150 lei în schimbul acestui act, i-a spus lui Y că nu-i va remite suma întrucât nu este mulţumit de prestaţia ei. În acest moment, Y şi-a înfipt dinţii în organul sexual al lui X, acceptând să îl elibereze doar când X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Care a avut următoarele variante de răspuns:

A. fapta de vătămare corporală comisă de Y este săvârşită în legitimă apărare, Y acţionând pentru recuperarea sumei datorată de X;
B. Y nu a comis o infracţiune de şantaj care absoarbe vătămarea corporală;
C. Y nu a comis o infracţiune de perversiune sexuală. 

Iar răspunsul corect a fost varianta C.

intrebare admitere magistratura