Breaking news

Între bine şi rău: comunism versus capitalism

Comunism versus capitalism. 24 de ani de dictatură, 24 de ani de capitalism şi democraţie. Aceasta este tema pe care o discută, cu argumente pro şi contra, Liviu Mihaiu şi invitaţii săi la ultima ediţie din acest an a emisiunii Între bine şi rău

intre bine si rau - tv„Tineri excepţionali versus Seniori”. Aşa îşi caracterizează Liviu Mihaiu invitaţii la dezbaterea de marţi, 17 decembrie: economistul Lucian Isar, activistul civic Dragoş Bucurenci şi Claudiu Crăciun, cunoscut ca „liderul din Piaţa Universităţii” – în echipa tinerilor al căror cuvânt s-a făcut auzit în acest interval de timp, versus acad. Solomon Marcus, prof. univ. dr. Florin Zamfirescu şi sociologul Alin Teodorescu, valori incontestabile ale culturii româneşti.

Din 8 octombrie, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie. Printre subiectele dezbătute la Între bine şi rău în acest sezon s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi sau unirea cu Basarabia.