Breaking news

Interlopul Carabină, arestat preventiv pentru 29 de zile

Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, a fost arestat preventiv joi, pentru de 29 de zile.

Interlopul Bebe caragbină, care ieri l-a împușcat pe un agent de poliției, în plină stradă, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Alexandru Grigore este acuzat de ultraj, viol şi alte fapte cu violenţă.

Incidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 16.30 în București lângă stația de metrou Apărătorii Patriei.

Interlopul Bebe Barabină pe numele real Alexandru Grigore, era urmărit de poliţişti pentru că era suspectat de viol, lipsire de libertate şi conducere fără permis.

Pentru a scăpa de polițiști, Bebe Carabină a folosit o armă neletală cu gloanţe de cauciuc cu care a tras într-un agent de poliţie.

Înainte să fie prins de poliţişti, Bebe Carabina a luat un ostatic, căruia i-a pus pistolul la tâmplă. Ostaticul era un simplu trecător.  Poliţia a intervenit numai după ce s-a lămurit că interlopul nu mai are muniţie în pistol.Bebe Carabină este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Romania. Are probleme cu legea incă de la 17 ani, dar faima şi-a câştigat-o după ce s-a specializat in furturi de arme.

De-a lungul anilor, acesta a comis zeci de jafuri şi a fost inchis de două ori,ultima oară pentru 10 ani. In 2007, a fost eliberat, după 6 ani de puşcărie.