Breaking news

Înțepătorul din tramvai, arestat

Bărbatul care a înțepat în tramvaiul 41 mai multe femei, a fost arestat peventriv pentru 29 de zile.

Cătălin Nistor, în vârstă de 38 de ani, este bărbatul care a agresat mai multe femei în tramvaiul 41 din București, înțepându-le cu un ac obișnuit, de birou.

Acesta a fost identificat de poliţişti după ce un prieten al fetei a postat pe Facebook fotografiile făcute de aceasta în tramvai, după ce a fost agresată.

Bărbatul lucrează ca funcționar la Unicredit și este însurat cu avocata Irina Nistor. El le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru a atrage atenția persoanelor respective.

Bărbatul înţepa femeile în mijloacele de transport în comun, dar şi pe stradă, în zona acestor mijloace. În momentul de faţă am identificat suspectul mulţumită celor care au făcut plângere şi este în plină anchetă„, a precizat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

După ce povestea a fost făcută publică, ieri, în presă, alte cinci femei au depus plângere la Poliţie împotriva agresorului care este audiat în prezent.

Primele analize ale tinerei, care s-a testat pentru boli infecţioase, au ieşit negative. Virusul HIV şi virusul hepatitei C nu pot fi însă depistate la mai puţin de trei luni de la infectare.

Cătălin Nistor va fi acuzat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6 de ultraj contra bunelor moravuri, infracţiune pentru care pedeapsa poate ajunge la 6 ani de închisoare.