Breaking news

Instalaţiile gpl şi beneficiile economice

loading...

De la an la an se observa o crestere in randul cererilor de instalare a sistemelor gpl pe masini. Multi soferi isi justifica alegerea datorita formei optime a combustibilului pentru ca nu exista un proces suplimentar de transformare.

De asemenea, un plus este adus si de emisiile reduse. Serviciile de instalatii gpl trebuie alese cu grija pentru ca instalarea corecta a unui sistem gpl este extrem de importanta. Experienta si seriozitatea sunt cuvinte care descriu in intregime echipa Bizigaz. Cu o prezenta de peste 6 ani pe piata instalatiilor gpl, Bizigaz si-a dorit sa se impuna prin serviciile personalizate, produsele de calitate si mentinerea unei colaborari de lunga durata cu clientii sai.

Functionarea motorului pe gpl

In comparatie cu benzina, gpl are numarul octanic mai mare, ceea ce il face mai rezistent la combustia prin detonare. Aceasta proprietate are rolul de a imbunatati performanta motorului. Daca ne gandim la rentabilitatea gpl, putem observa ca la fiecare suta de kilometri, profiturile ajung aproximativ la 40%, in comparatie cu benzina. Evident, profiturile cresc odata cu distanta parcursa.

Instalarea unui sistem gpl este ajustata in functie de cerintele fiecarui tip de masina

Pentru obtinerea unor economii si mai mari, este necesara adaptarea unei instalatii gpl la nevoile particulare ale fiecarui model auto. Cele mai folosite instalatii gpl fac parte din a 4-a sau a 5-a generatie. Aceste tipuri de instalatii gpl permit functionarea motorului fara probleme, iar daca gazul folosit este unul de calitate, nu vor exista pierderi de energie sau combustie.

Putem observa faptul ca, in cazul sistemele gpl, nu este necesara diluarea combustibilului. Prin urmare, nu exista o exploatare excesiva a arborelui cotit. Un alt beneficiu, sub forma de durabilitate pe viata a sistemului gpl. Am putea privi instalatia gpl ca pe o sursa alternativa de alimentare cu combustibil. Daca alimentam o masina in acelasi timp si cu benzina, dar si cu gpl, avem asigurata o distanta mult mai lunga de parcurs fara a fi obligati sa ne oprim la o benzinarie (in comparatie cu o masina care ruleaza pe un singur combustibil).

loading...