Breaking news

Inspecția Judiciară îl anchetează pe judecătorul Gabriel Năsui, pentru că a făcut baie în jacuzzi cu un afacerist

Judecătorul Gabriel Năsui, din Cluj-Napoca va fi anchetat de Inspecția Judiciară, ca urmare a faptului că a petrecut într-o stațiune elvețiană alături de un afacerist clujean.

După ce fotografiile cu judecătorul Gabriel Năsui și afaceristul Cristian Baboș, din vacanța petrecută în Eleveția, au apărut în presă, Inspecția Judiciară s-a autosesizat.

Ca urmare a publicării în mass-media a unor informaţii şi imagini referitoare la existenţa unei presupuse legături de prietenie între domnul  judecător Gabriel Năsui de la Curtea de Apel Cluj şi un om de afaceri care este implicat în unele dosare judecate de magistrat, Inspecţia Judiciară informează că s-a sesizat din oficiu, demarând verificări cu privire la aspectele de conduită semnalate”, se arată în comunicatul de presă al CSM, remis exclusivNEWS.ro.

Judecătorul Gabriel Năsui și afaceristul cristian baboș, și-au petrecut concediul în stațiunea de lux din Elveția, St. Moritz.

Coincidență sau nu, la o lună după ce s-au relaxat în jacuzzi în piscina din Elveția, judecătorul Gabriel Năsui a dat o sentință favorabilă inculpatului Cristian Baboş, un afacerist cu renume în Cluj.

Omul de afaceri clujean a primit în urma procesului, despăgubiri de aproape 750.000 de euro.

>