Breaking news

Înscrie-te la turneul de tenis RTP 250 din 21 iunie. Premii totale de 4000 lei

loading...

RTP, circuitul de tenis unde jucătorii amatori se simt profesionişti, va organiza, duminică, 21 iunie, de la ora 09,00 dimineaţa, la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti, primul turneu de tenis de categorie RTP 250 din acest an, rezervat jucătorilor şi jucătoarelor de nivel mediu.

Premiile totale se ridică la 4000 de lei. Toţi jucătorii primesc premii în bani, chiar şi cei care pierd în primul tur.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 18 iunie 2020, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 19 iunie la ora 19,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Taxa de participare este de 130 lei în proba de simplu masculin/feminin.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
– Simplu masculin – tablou de 32 jucători
– Simplu feminin –  tablou de 32 jucătoare

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii în bani, chiar şi cei care prierd în primul tur.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Scopul RTP este acela de a oferi jucătorilor amatori un circuit special pentru ei similar cu cele profesioniste APT şi WTA. Să dăm şansa jucătorilor amatori de tenis de câmp să se simtă ca şi profesioniştii pe care îi urmăresc, stimează şi apreciază.

RTP este circuitul unde jucătorii se simt apreciaţi şi importanţi, motiv pentru care, foarte mulţi dintre ei îşi aduc membrii familiei şi prietenii pentru a-I susţine şi încuraja în timpul turneelor.

Finala RTP 250 va fi transmisă live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium apoi se va realiza transmisia live a Festivităţii de premiere a finalistului şi câştigătorului turneului RTP 250.

loading...