Breaking news

Înscrie-te în PNR, singurul partid din România care nu acceptă traseişti politici

loading...

Românii cu vârsta minimă de 18 ani, care îşi doresc o schimbare în propria ţară şi nu se mai simt reprezentaţi de actuala clasă politică, sunt chemaţi să se alăture echipei Noua Românie. Este primul şi singurul partid din România creat de către tineri care nu au mai fost în alte partide.

Dacă te-ai săturat să fii condus de politicieni corupţi şi incompetenţi, acum ai şpansa să schimbi acest lucru. Trebuie doar să vrei să ieşi din rând şi să îţi asumi o minimă implicare.

De trei ani de zile, în România se dezvoltă un proiect curat prin intermediul căruia românii îşi pot decide soarta. Noua Românie se adresează românilor care nu au mai făcut politică, românilor care indiferent de vârstă, îşi doresc schimbare în propria ţară.

Fie că eşti în ţară fie că eşti la muncă în Diasporă, dacă îţi pasă de ţara ta, fă ceva. Înscrie-te în Noua Românie şi implică-te pentru ca actualii politicieni să nu te mai conducă.

Noua Românie este primul partid din România care deține rețea proprie de socializare, aproape identică cu facebook. Rolul acestei rețele interne de socializare este de a comunica în timp real cu toți membrii PNR, iar aceștia să poată socializa unii cu alții, să se cunoască și să lege prietenii, indiferent de localitate.

Toți membrii acceptați în PNR trebuie să plătească anual, o cotizație de 60 lei, în contul bancar al Partidului Noua Românie.

Toate plățile, fie că este vorba de cotizații sau donații, se fac exclusiv prin bancă pentru o transparență totală.

Partidul Noua Românie a fost înființat de Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu cu unicul scop de a oferi românilor o alternativă reală la actuala clasă politică. Cei patru membrii fondatori ai PNR își doresc, ca alături de români, să schimbe în mod real și cât mai rapid, România.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro şi astfel puteţi afla ceea ce îşi propune să facă acest proiect creat de tineri care nu au mai fost în alte partide.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>