Breaking news

Însărcinate la Next Top Model! Uite ce surpriză i-au făcut fetele lui Botezatu!

Joia aceasta, fetele de la Next Top Model vor ajunge în Cipru, unde sunt aşteptate cu noi provocări incredibile. De această dată, Cătălin le-a propus ucenicelor sale un cadru inedit pe tărâm cipriot, “Băile lui Adonis”, conform legendei, locul tainic de întâlnire al Afroditei cu frumosul muritor.

Acolo, pe lângă ambianţa naturală de excepţie, fetele au mai avut parte de o experienţă incredibilă când au întâlnit o statuie neobişnuită.

Deşi au încercat iniţial să stea departe de ea, statuia având aparent proprietăţi miraculoase, concurentele nu şi-au mai putut stăpâni curiozitatea.

Nici prin gând nu-i trecea lui Cătălin Botezatu de ce surpriză de proporţii va avea parte în Cipru!

Locaţia unde se va desfăşura de această dată shootingul Next Top Model le va întâmpina pe frumoasele concurente cu fel de fel de legende şi personaje incredibile.

După ce vor urca de la cascada despre a cărei apă se spune că ar spori fertilitatea, fetele vor fi întâmpinate de o statuie   inedită, “Priabos”.

În mitologia greacă, Priapus sau Priapos este un zeu rustic al fertilităţii, protector al animalelor din gospodărie, al plantelor care produc fructe, al grădinilor, dar şi al organelor genitale masculine.

În reprezentări, Priapus apare ca având un penis disproporţionat de mare şi în permanenţă erect, de aici pornind şi denumirea medicală de priapism.

Apariţia le-a amuzat teribil pe concurentele Next Top Model. Şi cum despre cele care ating statuia, chiar şi dacă au 60 de ani, se spune că vor rămâne însărcinate, fetele s-au gândit că acesta ar fi pretextul perfect pentru o glumiţă pusă la cale pentru mentorul lor.

Aşa că şi-au pus pernuţe pe sub halatele Next Top Model astfel încât să pară însărcinate şi au dat startul la distracţie. Totul pentru a-i dovedi lui Cătălin că promisiunea statuii nu este doar un mit.

Mi-e poftă de o geantă şi de o pereche de pantofi”, a glumit una dintre fete, în timp ce o altă concurentă s-a gândit că acum are voie să mănânce.

Gluma a continuat, fetele luându-l prin surprindere pe Cătălin cu “burticile” lor.

De ce alte năstruşnicii s-au mai ţinut concurentele Next Top Model, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.30, la Antena 1.

>