Breaking news

Inis Neziri din Albania, favorită la câştigarea Cerbului de Aur 2018

loading...

Inis Neziri din Albania, are mari şanse să câştige trofeul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur de la Braşov. Albaneza a interpretat magistral în limba română, piesa “Dau viaţa mea pentru o iubire”.

Joi seară, de la ora 20,30, pe grandioasa scenă amplasată în Piaţa Sfatului din Braşov, au urcat cei 18 concurenţi ai Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018.

Kelly Joyce  din Franţa a deschis concursul internaţional de interpretare cu piesa “Of inimioară” compusă de Edmund Deda, iar Raluca Blejușcă  din România, a închis prima seară de concurs.

Din cei 18 concurenţi care au urcat pe scenă, de departe cea mai bună a fost reprezentanta Albaniei.

Inis Neziri a cântat fără cusur în limba română, piesa “Dau viaţa mea pentru o iubire”. Nici nu ziceai că nu ar fi româncă, după pronunţie. De altfel  pe pagina de facebook a Cerbului de aur, albaneza a primit cele mai multe like-uri şi comentarii dintre toţi cei 18 concurenţi.

Karl William Lund  din Marea Britanie s-a remarcat printr-un costum brodat cu trandafiri albi, în timp ce italianca Tiziana Camelin se ţinea de fusta crăpată până sus, ca nu cuma să se vadă mai mult decât trebuia, iar la final de interpretare, prinsese drag de scenă şi nu prea mai dorea să plece.

La capitolul catastofă vestimentară s-au făcut remarcate româncele Dora Gaitanovici şi Raluca Blejușcă şi moldoveanca Lidia Isac

Olivier Kaye  din Belgia, voce bună, dar piesa nu a fost pe măsură şi s-ar putea să-l coste un trofeu la Braşov.

Omer Netzer  din Israel s-a zbenguit pe scenă cu o chitară electrică în mână, îmbrăcat fiind în nişte pantaloni bufanţi care îl asemănau cu celebrii comedianţi Stan şi Bran.

Jorge Gonzalez din Spania a pus pe jar inimile fetelor din Piaţa Sfatului, fiind unul dintre cei mai chipeşi interpreţi de la Cerbul de Aur 2018.

Irlandezul Ryan O’Shaughnessy a făcut show pe scena Cerbului cu mişcările lascive executate pe melodia lui Connect-R “Noi ne potrivim”.

Vineri seară, cei 18 concurenţi vor interpreta şi cea de-a doua piesă din concurs, urmând ca sâmbătă seară să se afle câştigătorii.

Prima seară de concurs şi a doua seară de Festival, s-a încheiat într-un mare hal cu un recital fabulos realizat de Loredana.

loading...