Breaking news

Îngrijire naturală a corpului și părului pentru un plus de vitalitate

Pentru o îngrijire adecvată a corpului sau a părului, este nevoie de o rutină corectă și completă de îngrijire. Mai mult decât atât, produsele pe care le folosești trebuie să fie unele naturale, deoarece substanțele chimice conținute de produsele cosmetice diverse comercializate pe piață pot afecta considerabil.

Serul natural cu coenzima Q10, respectiv serurile naturale pentru stimularea creșterii părului sunt produse naturale care pot fi folosite cu încredere penru obținerea unor beneficii reale.

Fermitate a tenului cu serul cu coenzima Q10

Recunoscut drept un puternic antioxidant, coenzima Q10 este prezentă în mod natural în corpul uman, în numeroase celule. Aceasta reprezintă o sursă principală de beneficii pentru organism, iar faptul că acum o poți găsi și sub forma unor suplimente alimentare este unul extrem de benefic.

Coenzima Q10 este un compus natural, sintetizat de organism, care a fost descoperit de un biochimist în 1955. Acest compus este unul produs mai ales de ficat, dar prezent în toate celulele corpului uman, însă după vârsta de 25 de ani nivelul acesteia începe să scadă. Rolul pe care îl are aceasta în producerea de energie în celulele corpului este unul esențial, motiv pentru care, atunci când este administrată ca supliment alimentar, aceasta îmbunătățește performanța fizică.

De asemenea, coenzima Q10 este extrem de utilă pentru limitarea efectelor îmbătrânirii. Aceasta a devenit ingredient de bază în numeroase produse cosmetice, iar ser cu coenzima Q10 care se bazează pe aceasta este dedicat reducerii simptomelor îmbătrânirii pielii. Această coenzimă este un puternic antioxidant, ajutând la combaterea îmbătrânirii pielii datorită fenomenului de oxidare celulară, atacând astfel radicalii liberi.

Ce produse naturale poți folosi pentru stimularea creșterii părului?

Unul dintre cele mai eficiente seruri care ajută la stimularea creșterii părului este cel pe bază de cofeină. Aceasta este un ingredient care, alături de alte componente naturale precum urzica sau menta, ajută la stimularea circulației sanguine de la nivelul scalpului, protejează rădăcina firului de păr și reface structura firelor de păr, astfel că părul care va crește va fi mai puternic, mai sănătos. De asemenea, acest ingredient principal ajută la dobândirea energiei necesare pentru o creștere sănătoasă a firelor de păr și pentru un plus de vitalitate. Modul în care acționează cofeina asupra firelor de păr pentru a le face mai puternice este unul simplu – aceasta combate hormonul DHT, acesta din urmă împiedicând vitaminele, proteinele sau mineralele să le ofere foliculilor substanțele necesare pentru a crește. În acest moment, intră în scenă cofeina conținută de ser pentru stimularea cresterii parului care o au la bază, provocând celulele părului să producă energia necesară pentru a crește puternic și sănătos.

Alături de alte produse, așa cum este gel antireumatic utilizat pentru diverse afecțiuni reumatice, serurile naturale de îngrijire a tenului sau a părului sunt ideale a fi folosite pentru efecte benefice de lungă durată. Faptul că nu mai există riscuri asociate utilizării unor substanțe chimice aplicate direct pe piele este unul avantajos, tenul și corpul tău putând beneficia de un plus de vitalitate.