Breaking news

Inginerul Alin Furtună, cu masterat în Agroturism şi Alimentaţie Publică, vrea să reprezinte judeţul Bacău în Parlament

Judeţul Bacău ar putea să fie reprezentat în Parlamentul României de un inginer tânăr care are un masterat în Managementul agroturismului şi alimentaţiei publice.

Alin Emilian Furtună, în vârstă de doar 27 de ani, a renunţat comoditate şi în loc să privească nepăsător de pe margine la felul cum este condusă România, a ales să intre în politică.

Pentru că nu dorea să se compromiotă în partidele cu „renume”, a căutat un partid nou, curat, care să nu aibă nicio legătură cu actuala clasă politică. Aşa a aflat de Partidul Noua Românie şi convins de Statut şi programul politic, a decis să se înscrie pentru prima dată în viaţă, într-un partid.

Am ales să fac parte din Noua Românie întrucât partidul este constituit din oameni tineri, ambiţiosi, cu gândire pozitivă, oameni care îşi doresc o cu adevărat o Românie curată„, a declarat Alin Furtună pentru exclusivNEWS.ro.

Şi pentru că este an electoral, Alin Furtună a acceptat propunerea conducerii PNR de a candida la funcţia de deputat în judeţul Bacău.

„Am ales să candidez la alegerile parlamentare pentru că nu mai am încredere în actualii politicieni, care se gândesc doar la propriul interes fără facă ceva pentru români. Vreau să reprezint judeţul Bacău în Parlament şi să ajut zona Moldovei să se dezvolte economic, social şi cultural. Mă preocupă defrişările ilegale, de aceea voi susţine cu tărie înăsprirea legislaţiei pentru cei care taie lemne în mod ilegal. Statul român are datoria să aibă grijă de cei care reprezintă viitorul, noi tinerii suntem cei care putem sa le asiguram copilor noştri condiţii de trai mai bune. România de mâine va fi una în care fiecare cetățean va munci cinstit și va fi răsplătit pe masură, însă cu condiţia să ne trezim la realitate şi să nu mai votăm aceleaşi partide. Daţi o şansă candidaţilor Noua Românie„, a mai declarat viitorul deputat de Bacău.

Alin Emilian Furtună a absolvit Colegiul Naţional Dimitrie Cantemir din Oneşti, judeţul Bacău.

În anul 2017 a absolvit Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Iar doi ani mai târziu a finalizat studiile de masterat cu specializarea Management în agroturism şi alimentaţie publică.

În prezent lucrează ca şi inginer la o firmă de construcţii din Oneşti.