Breaking news

Infiintare SRL online in doar 5 pasi

Daca ai o idee de afacere insa nu stii de unde sa incepi, iata cateva recomandari de la specialisti care, cu siguranta, te vor ajuta sa pui bazele unui SRL debutant.

Gandeste-te la un concept pe care l-ai putea materializa intr-o afacere

Orice investitie incepe de la o idee. Analizeaza posibilitatile, gandeste-te ce ai putea aduce nou pe piata sau cauta un serviciu benefic pentru clienti si stabileste cai prin care sa le poti pune in practica. Pentru a putea razbi in aceasta cursa trebuie sa fii unic fie prin ceea ce oferi si prin ceea ce transmiti. De aceea, toata energia si resursele trebuie sa le indrepti in aceasta directie si sa nu te mai consumi cu privire la ceea ce presupune infiintarea unui SRL, de acest lucru se pot ocupa specialisti acreditati.

Alege nisa pe care iti doresti sa activezi inainte de infiintarea unui SRL online

Odata ce ai gasit calea pe care vrei sa o urmezi, trebuie sa pui la punct cateva detalii despre cum vei actiona si pentru cine. Stabilirea unui public tinta este o etapa vitala. Te scuteste de situatii in care te adresezi tuturor si nimeni nu te remarca. Ai grija ca tot ceea ce faci sa fie personalizat si adaptat cercului de oameni care ar putea arata interes crescut fata de ceea ce presupune afacerea ta. In acest mod iti vei putea contura mai tarziu o linie de clienti fideli care sa te ajute la dezvoltarea afacerii.

Apeleaza la serviciile oferite de Incubatorul de afaceri pentru infiintare de firme online

Dupa ce a stabilit detalii despre ce si cum vrei sa faci, urmeaza partea in care pui lucrurile in practica. Si, ca orice alt proces, totul incepe cu o etapa birocratica in care multi viitori antreprenori fara experienta se impotmolesc. Tocmai de aceea, Incubatorul de afaceri iti vine in ajutor, oferindu-ti servicii complete in ceea ce priveste intreaga procedura de infiintare SRL online. Online pentru ca tu nu va trebui sa te prezinti niciunde, intreaga responsabilitate fiind delegata echipei. Asadar, vei putea sa iti deschizi un SRL din confortul propriei case.

Acest serviciu implica obtinerea tuturor documentelor de care ai nevoie pentru a putea face acest pas. Aprobari, semnaturi, declaratii, solicitari si multe altele, intra in fisa postului. Totul se realizeaza la foc automat, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa astepti prea mult pana sa dai drumul activitatii propriu zise. Tot ce trebuie sa faci in acest sens este sa asiguri semnaturile de care va fi nevoie pe parcurs, plus o serie de acte personale. Cartea de identitate a asociatilor si administratorilor, cel putin trei denumiri pentru viitoarea firma, actele de proprietate sau contractul de inchiriere aferent viitorului sediu, sunt singurele lucruri pe care va trebui sa le furnizezi. Ulterior, cand dosarul este in curs de finalizare, vor mai fi necesare unele declaratii pe proprie raspundere si alte semnaturi.

Toate aceste lucruri vor fi realizate in schimbul unui pachet standard de doar 499 lei, care include si plata taxelor obligatorii. Ca bonus, dupa inceperea activitatii, vei beneficia si de un program de facturare si de business management gratuit pentru 6 luni. Aceasta colaborare vine cu nenumarate avantaje, care se concretizeaza in economisirea de bani, timp si efort considerabil; resurse pe care le poti directiona catre activitati care iti fac mai multa placere si iti genereaza avantaje imediate.

Cere servicii de consultanta de specialitate

In ceea ce priveste infiintarea unei firme, orice sfat avizat este bine venit. Tocmai de aceea, in pachetul standard vor fi incluse si unele servicii de consultanta menite sa te ajute sa dezvolta pe cat posibil afacerea in directia dorita.

>