Breaking news

Indila, răsfățată culinar în România, de chef Florin Dumitrescu

loading...

Florin Dumitrescu, jurat la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show culinar difuzat de Antena 1, i-a gătit Indilei.

indila - florin dumitrescuAflată la Bucureşti unde a susţinut un concert la Sala Palatului, cunoscuta cântăreaţă Indila a avut ocazia să se răsfeţe după eveniment cu preparatele culinare care poartă semnătura lui chef Florin Dumitrescu.

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” i-a gătit personal cântăreţei franceze care, imediat după concert, a ales să mănânce în restaurantul în care Florin este bucătar şef.

Indila a fost răsfăţată cu un plating de paste cu fructe de mare şi a ţinut să-l cunoască pe chef.

”A fost o reală plăcere să o cunosc personal pe Indila şi, mai ales, să îi gătesc. I-a plăcut foarte mult mâncarea şi mă bucur că ales să mănânce în restaurantul nostru. Am stat puţin de vorbă şi i-am povestit că Ava, fiica mea, este o mare fană a muzicii sale: de câte ori îi aude piesele se opreşte din joacă, vine repede la televizor şi începe să danseze”, povesteşte Florin Dumitrescu.

Indila a susținut pe 7 decembrie, la Sala Palatului, două concerte, ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea publicului român. Delia Matache, jurat la X Factor România, a cântat în deschiderea celor două concerte susținute la București de artista franceză.

loading...