Breaking news

Indila, făcută praf de medicul Mihaela Bilic, pentru show-ul jalnic de la București

loading...

Artista franceză, Indila, care în 2014 a cucerit topurile cu hitul “Derniere Danse”, a concertat în premieră în România, la Sala Palatului. Însă, prestația artistei a lăsat de dorit, iar medicul Mihaela Bilic a taxat-o dur pentru acest lucru.

Mihaela Bilic - indilaIndila s-a dovedit a fi o mare dezamăgire pentru miile de români care s-au înghesuit să cumpere bilete la cele două concerte din București.

Indila a susținut pe 7 decembrie, două concerte la Sala Palatului, primul de la 16.00 şi de la ora 19.00. Delia a deschis cele două concerte ale artistei din Franța.

Prestația Indilei nu a fost însă deloc pe placul medicului nutriționist Mihaela Bilic, pe motiv că show-ul a durat doar 35 de minute, iar franțuzoaica nu se califica să cânte nici măcar în bar. Și colac peste pupăză, artista a întârziat jumătate de oră la primul concert, iar la cel de-al doilea, o oră.

“Ruşine Indila! Ruşine Eventim! Am asistat la cea mai mare lipsă de respect şi umilinţă a publicului din România! Un concert ce a fost promovat ca fiind revelaţia muzicală a iernii s-a dovedit a fi o bătaie de joc! Organizatorii au adus cu neruşinare pe scena Sălii Palatului o individă incapabilă să susţină o cântare într-un bar, darămite un concert. Norocul nostru, al celor din sală, a fost că a cântat Delia în deschidere. Au urmat apoi 30 min de aşteptare pentru 35 min de spectacol. De fapt cuvântul spectacol este un non sens, au fost cinci melodii şi două chitari. Este penibil şi inadmisibil să ceri 280 lei pe un bilet la un concert în care muzica e pusă de pe un computer şi totul durează 30 min! Păcat de public, nu am văzut demult atâta lume frumoasă, venită să asiste la o seară specială. Iar neruşinarea organizatorilor a întrecut orice limite prin organizarea a două aşa-zis spectacole în aceeaşi zi. Trist şi frustrant când în loc să aplauzi simţi nevoia să fluieri. Nu cred că această Indila ar putea fi primită cu aşa un concert într-o ţară care se respectă. Din păcate în România organizatorii îşi pot permite orice, pe bani mulţi. Sper ca cineva să le ceară scuze sutelor de oameni care aşteptau astă seară un eveniment special. Ruşine Eventim! Mulţumim Delia!”, a scris revoltată pe pagina ei de socializare Mihaela Bilic.

Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, “se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte”, s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorită cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, “Derniere Danse”. Primul ei album, “Mini World”, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, “S.O.S”, se bucură de acelaşi succes..

loading...