Breaking news

Incredibil. Uite în ce locuri face exerciţii fizice Roxana Ionescu

Roxana Ionescu, prezentatoarea show-ului gastronomic cu copii, „Junior Chef”, este o mare amatoare a sportului şi a stilului de viaţă sănătos.

roxana ionescu - antena 1Astfel, ea a ajuns să prezinte o rubrică de sănătate în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi chiar să facă exerciţii de fitness alături de antrenorul invitat şi de Flavia în fiecare marţi şi joi.

Frumoasa blondă mărturiseşte că face sport oriunde este, chiar dacă uneori este vorba doar câteva exerciţii de stretching: Îmi place foarte mult să alerg pe munte, iar atunci când mă simt încordată mai fac câteva exerciţii în pauzele de filmare. În utlima vreme, am făcut mişcare alături de copiii de la Junior Chef la fabrica de iaurt sau chiar la ferma de animale, experienţa fiind foarte plăcută şi veselă.

Aflată în bootcamp-ul echipei lui Horia Vîrlan, la fabrica de iaurt, Roxana Ionescu a profitat de ocazie şi le-a arătat prichindeilor că se pot distra în timp ce fac sport, indiferent de circumstanţele în care se află.

Cei mici s-au simţit bine, s-au distrat, s-au jucat şi au înţeles că sportul se îmbină perfect cu preparatele sănătoase şi gustoase pe care le pregătesc în cadrul concursului pentru a-i impresiona pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

Întregul moment va putea fi urmărit la cea de-a doua semifinală „Junior Chef” în această seară, de la 20:30, la Antena 1.