Breaking news

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a solicitat incinerarea regizorului oprită

Incinerarea lui Sergiu Nicolaescu este posibil să nu mai aibă loc sâmbătă, din cauza fiului nelegitim al regizorului care solicită justiției oprirea procedurii.

sergiu nicolaescu omagiuPlanurile văduvei regizorului sunt date peste cap de o decizie a unei instanțe de judecată.

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, a depus la Judecătoria Sectorului 1 din București o cerere prin care solicită oprirea incinerarea trupului regizorului.

Ioan Korpoș, realizator România TV a prezentat vineri seară un document, potrivit căruia, incinerarea trupului regizorului Sergiu Nicolaescu va putea fi oprită mâine.

Subsemnatul….cetățean român, domiciliat în România, solicit ca prin hotărârea pe care o veți pronunța, să dispuneți suspendarea incinerării defunctului Sergiu Nicolaescu care va avea loc în data de 5 ianuarie 2012, la ora 12.00, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Subsemnatul…sunt fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, rezultat în urma concubinajului cu mama mea”, se arată în cererea depusă de fiul nelegitim al regizorului la Judecătoria Sectorului 1.

Actele către Judecătoria Sector 1, au fost trimise de fiul nelegitim din Dusseldorf, Germania.

Prin intermediul unui nou document, fiul nelegitim solicită instanței demararea procedurilor de stabilire a paternității în baza martorilor și a dovezilor care dovedesc relația de iubire dintre regizor.

în urma declarațiilor făcute de mama lui care i-a spus că tatăl biologic este Sergiu Nicolaescu.

Joi, regizorul Sergiu Nicolaescu a decedat la Spitalul Elias din București, la vârsa de 82 de ani, în urma unor complicații postoperatorii.

Vineri la ora 12.00, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus la Cercul Militar din București pentru ca prietenii cunoscuții și românii de rând să-i aducă un ultim omagiu.

Însă sicriul a fost sigilat și nimeni nu a putut să-i vadă fața regizorului.  Mulți dintre cei veniți la catafalcul regizorului și-au manifestat nemulțumirea față de faptul că sicriul era sigilat și că Sergiu Nicolaescu va fi incinerat.

Europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor a spus că mâine la prima oră va trimite Parchetului General o solicitare de stopare a incinerării trupului lui Sergiu Nicolaescu, invocând faptul că prin această manevră vor să șteargă urmele de malpraxis ale medicilor de la Spitalul Elias.

Văduva, Diana Nicolaescu a spus că așa și-a dorit soțul său, ca sicriul să fie închis și trupul incinerat.

Soția regizorului a anunțat joi, că sâmbătă la ora 12.00, trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești.

>