Breaking news

Închirieri auto în Bucureşti – rapid şi fără taxe ascunse

loading...

Vrei sa inchiriezi o masina in Bucuresti? Fie ca este vorba despre transfer de la aeroport sau transfer national, la sigur, vrei sa apelezi la serviciile unei firme de inchirieri auto Bucuresti, care are o flota de masini noi si confortabile, soferi profesionisti si o modalitate rapida de a comanda o masina.

rent a car bucurestiCea mai rapida si eficienta metoda in acest sens este cea online. Ai putea sa comanzi o masina direct de pe site-ul firmei de inchirieri auto Bucuresti, Prima Rent. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa completezi toate datele necesare despre locul de preluare si de predare, precum si ora la care este necesara aceasta.

Revii in tara de peste hotare pentru cateva zile si nu ai vrea sa renunti la confortul automobilului? Atunci, solutia este una foarte simpla. Poti prelua o masina (pe care, desigur, o alegi din timp si analizezi toate conditiile de inchiriere) pe care o poti folosi pe toata perioada sejurului tau. Daca ai nevoie doar de transfer de la aeroport este o idee la fel de buna, mai ales daca ai si mai multe bagaje sau daca sunteti mai multi pasageri. In cazul in care vrei sa ajungi de la Aeroportul Otopeni intr-un alt oras din tara, atunci, ne referim la un transfer national. Si acesta este posibil prin intermediul serviciilor de inchirieri auto Bucuresti.

Costurile de inchiriere fixe si transparente

Un aspect important in acest sens il reprezinta costurile de inchiriere. Desigur, nici un client nu isi doreste sa aiba parte de surprize neplacute sau de taxe ascunse. Tocmai de aceea, este important ca firma la care apelezi sa fie una cu experienta in domeniu si sa se bucure de un bun renume din partea clientilor.

Prima Rent ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti de cea mai inalta calitate, oferind posibilitatea de transferuri de la aeroport, nationale, ba chiar si internationale. De asemenea, un principiu important al firmei de inchirieri auto este ”fara taxe ascunse”. Pretul care este indicat pentru o anumita inchiriere ramane neschimbat, adica este unul sigur si stabil. Posibilitatea de a face usor rezervarile necesare, preturile avantajoase, precum si flota de masini sunt doar cateva dintre aspectele care ii determina pe clienti sa aleaga Prima Rent.

loading...